Ako vam se na početku sezone čini da nemate šta da obučete i obujete, niste jedini, ali važno je da znate da su za trendi prolećne stajlinge dovoljne samo kaubojke iz najnovijih kolekcija.

Ove trendi cipele su posebno voljene u proleće, pri prelazu iz glomaznih čizama u elegantne čizme i patike. Možete ih nositi u bezbroj odevnih kombinacija, a to nam demonstriraju i domaće influenserke.

Verujemo da moge žene, kada god žele sebe da obraduju novim modnim komadom inspiraciju za iste traže upravo kod poznatih domaćih trendseterki, i to s pravim razlogom.

Pregledali smo profile najpoznatijih influenserki i pokušali da utvrdimo kakve modele kaubojki favorizuju u svojim outfitima za proleće.

Mima Zečević obožava da nosi kaubojke u kamel boji.
Instagram 

Od kada je počelo lepo vreme, Mima Zečević obožava da nosi kaubojke u kamel boji, a u sličnoj nijansi krem-braon čizmica uživa i Aleksandra Dobrić.

Da su kaubojke must prolećne sezone dokazuju i Ivana Korab i Jasmina Šupeljak koje biraju modele u crnoj boji. Dok ih Jasmina kombinuje uz crnu haljinu i teksas prsluk, Ivana bira midi haljinu retro dezena.

Jasmina Šupeljak bira model crnih kaubojki koje kombinuje sa teksas prslukom i haljinom.
Instagram 

Tamara Kalinić i Sandra Niketić svoje autentične modele kombinuju uz cvetne haljine. Tamara bira najtrendy model u beloj boji, dok Sandra rado nosi kombinaciju crnog i krem.

Kako biste lakše pronašli inspiraciju za sledeći shopping kaubojki, pogledajte kakve modele nose naše poznate influenserke:

Instagram Inspirišite se modelima kaubojki kakve nose influenserke.