TOP 5 JESENJIH KOMBINACIJA NAJBOLJE OBUČENE BEOGRAĐANKE: O njenim stajlinzima se priča, a za koji vi glasate?

Influenserka i spisateljica Jasmina Šupeljak poznata je po ekstravagantnom stilu i dobrom ukusu za modu, a mi vam donosimo njene najbolje jesenje modne kombinacije.

Jasmina Šupeljak
Instagram 

Jasmina Šupeljak je definitivno neko ko na pravi način ume da iznese bilo koji komad garderobe. Sigurno ste nebrojano puta čuli onu staru: "Da obuče džak, njoj će zavideti".

Upravo poznata influenserka i spisateljica Jasmina Šupeljak pripada onima koji i najekstravagantniju modnu kombinaciju umeju da iznesu na pravi način. Ukoliko bacite samo jedan pogled na njen Instagram profil, shvatićete i zašto.

- Kao i u ljubavi, i u modi je sve dozvoljeno, samo da niko ne utiče na vas! Sami birate ljubav, partnera, sami birate šta ćete obući na sebe.

jasmina supeljak
screenshoot/instagram 

Uvek sam prihvatala smernice koje nameće promena mode kroz sezone, ali nikada nisam prihvatala trend kao takav, jer sam trendove prilagođavala sebi - rekla je Jasmina jednom prilikom i u potpunosti se slažemo sa njom.

Da definitivno zna da postavlja trendove dokazuju njeni stajlinzi, a mi vam u nastavku donosimo top 5 kombinacija za jesen:

1. Zvono farmerice

Visoko prvo mesto prepoznatljivosti trenda drže zvonaste farmerke. Idealno bi bilo da su od teksasa, ali u obzir dolaze i drugi materijali. Kežual majica u kombinaciji sa sakom biće idealno upareni sa ovim farmericama.

2. Haljina sa puf rukavima

Najzabavnija verzija naših omiljenih haljina, ona sa puf rukavima, ostaje u trendu i definitivno je treba nabaviti. Haljine u bilo kojoj dužini, različitih boja i što je najvažnije sa puf rukavima obavezuju se da obnove vaš jesenji izgled.

3. Kožna jakna

Kožna jakna je svestrani komad odeće idealan za kombinovanje, koji svaki ormar zahteva.

Odabir kožne jakne u odevnim kombinacijama možemo nazvati dobrim trikom, jer je upravo kožna jakna komad koji se uvek može uklopiti u prelaznim sezonama, a i tokom zime u večernjim kombinacijama.

4. "Jesenji" šorts

Praktična, udobna i topla kombinacija za savršeni jesenji autfit. Ukoliko šorts ukombinujete sa rolkom i dubokim čizmama, vašem stajlingu niko neće naći zamerku.

5. Haljina sa dezenom

Ne odričite se haljina tokom jeseni. Kratke haljine sa različitim dezenima savršen su izbor tokom jeseni. Ukoliko ih uparite sa pojasom i omiljenim čizmama, dobićete stajling na kom će vam zavideti.

Anketa

Koji stajling vam se najviše dopada?

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši