Ana Đurić poznatija kao Konstrakta pametno koristi svojih "5 minuta slave" koje je stekla zahvaljujući pesmi "In Corpore Sano" kojom će nas predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji.

Za sada se čini da je svaki njen potez pažljivo isplaniran, zbog čega ne čudi to što ima sve više poklonika širom sveta. Na otvaranju Evrovizije pojavila se u stilu Megan Markl i oduševila prisutne, a potom je i nasmejala okupljene novinare objašnjenjem zašto je u polufinalu njena pesma jedina na srpskom.

- Tvoja pesma je tako zarazna. Da li ste sigurni u to da vaša pesma sa izvođenjem na vašem jeziku može doći do toga da svima bude razumljiva? - pitala ju je jedna novinarka.

- Pa, ispostavilo se da da! Vi ste rekli da je lako pamtljiva - rekla je Konstrakta kroz osmeh, sa čime se novinarka složila, dok je naša predstavnica u više navrata rekla da ne želi da prevodi pesmu jer bi se "prevodom izgubilo dosta toga".

Konstrakta je oduševila stajlingom na otvaranju Evrovizije.
Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia 

- Da, jeste, svi je pevaju - odgovorila je novinarka, te se Konstrakta nadovezala:

- Mislim da lako ulazi u uši... "Biti zdrava", taj deo, i koreografija je laka- rekla je naša predstavnica pokazujući rukama koreografiju, a potom objasnila da je pesmu smislila dok je šetala psa i dodala:

- Lako je, prošetajte psa i možda i vi napišete pesmu. Lako je - našalila se srpska predstavnica na "Evroviziji".

Konstrakta je objasnila zašto pesmu peva na srpskom.
Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia 

Sa druge strane, bloger koji stoji iza Jutjub kanala ESC Bubble, priznao da je morao da smisli nov način da intervjuiše našu predstavnicu, pa je umesto više puta postavljenih pitanja odlučio da sa njom igra "Nikada nisam".

Tako je Konstrakta u ovom intervjuu otkrila neke nepoznate detalje o sebi, kao to da se, primera radi, zaljubila na prvi pogled u svog supruga, ali i priznala da je bila kod proročice, iako ne seća šta joj je tada rekla.

Konstrakta je otkrila nepoznate detalje iz života.
Kurir/Nenad Kostić 

- Bilo je zabavno, ali ne sećam se šta mi je rekla. Čitali su mi i natalnu kartu, ni tu se ne sećam šta su mi rekli- nasmejala se naša predstavnica.

Inače, Anu koja se pre svetske slave proslavila hitom "Nemam šamana" u Torinu tretiraju poput zvezde.

- Anin karakterističan i konceptualni nastup je izazvao veliku pažnju u Italiji. Ona se ponaša sasvim normalno, po prirodi je susretljiva, ali ni njoj nije jasno šta joj se sve ovde dešava - počinje izvor za Alo, i opisuje situacije:

- Poslednjih nekoliko dana ona ima malo više slobodnog vremena pa je rešila da izlazi, šeta i poseti znamenitosti grada u kome će se takmičiti. Šetnje traju prilično dugo jer na svakom koraku joj neko priđe i zamoli je za autogram ili za selfi. Ono što je svima interesantno je to što joj najviše prilaze Italijani koji obožavaju njenu pesmu "In corpore sano" i gotovo je svi kada je vide na ulici pozdravljaju karakterističnim pokretima ruku koji su deo njene koreografije - dodao je izvor za Alo! i ističe da posebnu čast Konstrakta doživljava u kafe barovima i restoranima koje posećuje.

Konstraktu u Torinu tretiraju poput kraljice.
Youtube 

- Ovde je ushićenje izuzetno veliko kada se Ana negde pojavi. Pre neko veče ona je sa timom svratila u jedan restoran, a gazda je bio van sebe od sreće i ponosa što je baš ona došla u njegov lokal. Ceo personal se fotografisao s njom, tretirali su je kao kraljicu kojoj ništa tokom večeri nije smelo da zafali. Preporučivali su joj jela i vina, a kada je došlo vreme da se plati gazda za to nije hteo ni da čuje. Insistirao je da to bude poklon od njega u znak zahvalnosti što je izabrala baš njegov restoran i učinila mu ogromnu čast - priča izvor, i naglašava da je i sama Konstrakta pomalo zbunjena ovakvim tretmanom, ali da sa strasnim Italijanima nema rasprave, već se ponaša onako kako oni žele.

Nastup Konstrakte Kurir/Ana Paunković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!