VEŽBALA JE 5 SATI BEZ PAUZE: Ovako su tekle Konstraktine pripreme za Torino, a POSEBNU PAŽNJU posvetila je PEŠKIRIMA

Konstraktine pripreme za nastup u Torinu su bile i više nego iscrpne.

Mnogi ističu da bi prepoznali Konstraktu kao plavušu iz mladosti bez obzira na godine koje su prošle.
youtube printscreen 

Nestrpljivo čekamo sledeći četvrtak, drugo polufinalno večere Evrovizije kada će nastupiti naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta s pesmom "In Corpore sano".

Konstrakta je svojom neobičnom pesmom gotovo preko noći postala ne samo zvezda na Balkanu, već i svetsko čudo, a svaka njena proba u Torinu propraćena je do najsitnijih detalja.

Konstrakta je svaki dan po 5 sati vežbala nastup.
pritnscreen/youtube 

Iako je u nastupu došlo do nekoliko promena, prvenstveno u pratećem timu kom se, nakon izlaska jedne od članica, pridružila voditeljka Kristina Radenković, a potom i u pratećim efektima.

Konstrakta je perfekcionista i vežbala je do najsitnijih detalja.
Kurir/Nenad Kostić 

Iako će pevati na srpskom, Konstraktu će moći da razumeju ljudi širom sveta koji govore engleski jer će reči na ekranima pratiti tekst pesme. 

Koliko su promene i probe u Torinu trenutno naporne srpskoj delegaciji, nemerljivo je sa onima koje su se odigravale uoči stvaranja celog koncepta.

Pevačica Leontina Vukomanović je gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji prognozirala plasman Srbije na Evroviziji, ali i otkrila kako su tekle pripreme za ovo muzičko takmičenje.

- Ana je vredno vežbala i pripremala se za odlazak na Evroviziju. Kad krenu probe to je jedno umaranje i rutina koja mora da se postigne. Ana je bila u stanju da vežba pet sati bez prestanka u najsitniji detalj. Ana je perfekcionista, gledala je čak i peškire da li stoje ravno kako treba ili su se izvrnuli - rekla je Leontina, a zatim dodala koji je savet dala Konstrakti pre odlaska u Torinu.

Leontina je otkrila koliko su trajale pripreme za Konstraktin nastup.
Print Screen/Kurir televizija 

Par puta kada smo se videle, moj savet joj je bio da izdrži energetski u Torino te dosadne probe. To je nebrojano proba, svaki dan su neke probe. Izađete iz hotela ujutru i non stop ste u hali do uveče, ne postoji prazan hod. Ana ima dosta strpljenja i strašno je stabilna, ja sam bila iznenađena koliko ona strpljenja ima zapravo- ispričala je Leontina.

Da li će sav trud i požrtvovanost Konstrakte i njenog tima biti cenjen sledećeg četvrtka ostaje nam da vidimo!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši