Nestrpljivo čekamo sledeći četvrtak, drugo polufinalno večere Evrovizije kada će nastupiti naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta s pesmom "In Corpore sano".

Konstrakta je svojom neobičnom pesmom gotovo preko noći postala ne samo zvezda na Balkanu, već i svetsko čudo, a svaka njena proba u Torinu propraćena je do najsitnijih detalja.

Konstrakta je svaki dan po 5 sati vežbala nastup.
pritnscreen/youtube 

Iako je u nastupu došlo do nekoliko promena, prvenstveno u pratećem timu kom se, nakon izlaska jedne od članica, pridružila voditeljka Kristina Radenković, a potom i u pratećim efektima.

Konstrakta je perfekcionista i vežbala je do najsitnijih detalja.
Kurir/Nenad Kostić 

Iako će pevati na srpskom, Konstraktu će moći da razumeju ljudi širom sveta koji govore engleski jer će reči na ekranima pratiti tekst pesme. 

Koliko su promene i probe u Torinu trenutno naporne srpskoj delegaciji, nemerljivo je sa onima koje su se odigravale uoči stvaranja celog koncepta.

Pevačica Leontina Vukomanović je gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji prognozirala plasman Srbije na Evroviziji, ali i otkrila kako su tekle pripreme za ovo muzičko takmičenje.

- Ana je vredno vežbala i pripremala se za odlazak na Evroviziju. Kad krenu probe to je jedno umaranje i rutina koja mora da se postigne. Ana je bila u stanju da vežba pet sati bez prestanka u najsitniji detalj. Ana je perfekcionista, gledala je čak i peškire da li stoje ravno kako treba ili su se izvrnuli - rekla je Leontina, a zatim dodala koji je savet dala Konstrakti pre odlaska u Torinu.

Leontina je otkrila koliko su trajale pripreme za Konstraktin nastup.
Print Screen/Kurir televizija 

Par puta kada smo se videle, moj savet joj je bio da izdrži energetski u Torino te dosadne probe. To je nebrojano proba, svaki dan su neke probe. Izađete iz hotela ujutru i non stop ste u hali do uveče, ne postoji prazan hod. Ana ima dosta strpljenja i strašno je stabilna, ja sam bila iznenađena koliko ona strpljenja ima zapravo- ispričala je Leontina.

Da li će sav trud i požrtvovanost Konstrakte i njenog tima biti cenjen sledećeg četvrtka ostaje nam da vidimo!