Konstrakta očekivano svakim danom privlači sve veću pažnju u Torinu, a peti dan proba uoči takmičenja za Pesmu Evrovizije 2022, još jednom je bila na vrhuncu zadatka zajedno sa svojim novim timom.

I dok su se na putu do Torino desile razne promene, mnogi su strepeli da će biti promena i u izvođenju pesme.

Nakon poslednje probe postalo je jasno da će nastup biti obogaćen titlovima koji će bolje pomoći publici da razume pesmu – poruka njene pesme će biti jasna svima koji znaju engelski jezik.

Nastup će biti obogaćen titlovima.
Amir Hamzagic/ATAIMAGES 

Na sajtu escxtra, koji je propratio najnoviju verziju nastupa Konstrakte, koja izvodi pesmu „In Corpore Sano”, recenzija je pozitivna, što nije slučaj kod svih izvođača.

Nastup koje prati lavor, peškir i sapun.
Kurir/Nenad Kostić 

Nastup koje prati lavor, peškir i sapun, kao što smo videli na nacionalnom finalu, ostaje isti. Ceo performan prati dinamičnost, kao i kamera koja beleži sve propratne i važne detalje. Primetna je, međutim, promena – određene reči sada su istaknute u tekstu na ekranu:

„Koja je tajna zdravog tela?“

„Umetnik mora biti zdrav“

“Ostavljena sam sama"

Uz frenetično osvetljenje i LED efekte, engleski prevodi dopunjuju odličnu sliku na bini, a završna nota “ šta ćemo sad?” potvrđuje glavnu poruku pesme – zdravlje, prenosi Kurir.

Zahvaljujući zanimljivoj pesmi i stajlingu o njoj bruje svetski mediji, a mnogima je upravo ona postala favorit za pobedu.

Što se tiče stajlinga, ostaje da će se Konstrakta pojaviti u belom outfitu, dok će njeni pratioci biti u crnim mantilima, sa prepoznatljivim belim peškirima.

Da je pesma napravila pravu pometnju govori i aplauz u pres centru čak i onih koji su smatrali da je naša ovogodišnja pesma na Evroviziji sinonim za "pesmu kovida", a kako je izgledala prva Konstraktina proba pogledajte u nastavku:

Prva proba Konstrakte u Torinu tiktok/eurovision

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!