VELIKA PROMENA U POSLEDNJEM TRENUTKU: Na evrovizijskoj sceni sa Konstraktom pojaviće se naša poznata VODITELJKA

Došlo je do promene u sastavu srpskog tima, te će se Konstrakti na sceni pridružiti i voditeljka Kristina Radenković.

Konstrakta ima dvojnicu
Youtube 

Ana Đurić Konstrakta otputovala je pre nekoliko dana u Torino gde će 12. maja učestvovati na "Evroviziji". Evropa je oduševljena numerom "In Corpore Sano", a kladionice Konstrakti predviđaju prolazak u finale.

Pri samom dolasku, dočekali su ih tehnički problemi, a kako su preneli tamnošnji mediji nastao je problem s kinetičkim suncem koje predstavlja simbol ovogodišnje bine najpopularnijeg muzičkog takmičenja. Ipak, to nije kraj problemima za srpski tim.

Na evrovizijskoj sceni u društvu Konstrakte će se naći Milovan Bošković, Kosta Đuraković, Jovan Antić i Maja Ranđić, a iz privatnih razloga, jedna od članica hora naše ovogodišnje predstavnice morala je da otkaže učešće na festivalu.

Kako piše RTS, doneta je zajednička odluka da će Kristina Radenković, koja ima dugogodišnje televizijsko iskustvo, ali i evrovizijsko – kao voditeljka iz green rooma Pesme Evrovizije u Beogradu, a ujedno i glumica, biti deo evrovizijskog tima.

Kristina je, inače, u jednom intervjuu otkrila da je fan Ane Đurić Konstrakte i da veruje da će naša predstavnica odlično proći na Evroviziji.

"Konstrakti predviđam visok plasman, njen sam fan i neizmerno mi je drago što ima priliku da sebe i svoju umetnost predstavi Evropi"rekla je voditeljka za Danas.

Na sceni sa konstraktom pojaviće se voditeljka Kristina Radenković.
ATA Images 

Podsetimo, pesma Ane Đurić Konstrakte "In corpore sano" kojom predstavlja Srbiju na "Pesmi Evrovizije" nalazi se među šest nominovanih za najbolji tekst ovogodišnjeg takmičenja, po izboru portala Eurostory.nl.

Žiri je ocenio da je prva rečenica pesme "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl" među onima koje se najviše pamte u istoriji "Pesme Evrovizije".

Sa Konstraktom će na evrovizijskoj sceni biti i Kristina Radenković.
Yotuube 

Dodali su i da slezina nikad nije pomenuta na evrovizijskom takmičenju, a navode i da je ostatak teksta "prilično bizaran", ali i "koherentan".

- Tekst se gradi prema argumentaciji koja se dotiče nemogućih standarda lepote i zdravlja koji su postavljeni za javne ličnosti - naveo je žiri.

Prva proba se održava danas, a kako će ona proći ostaje nam da vidimo.

Nastup Konstrakte Kurir/Ana Paunković

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši