Ana Đurić Konstrakta otputovala je u Torino gde će za 12 dana učestvovati na "Evroviziji". Evropa je oduševljena numerom "In Corpore Sano", a kladionice Konstrakti predviđaju prolazak u finale.

Na zvaničnom Youtube kanalu Evrovizije objavljen je video sa akustičnom verzijom Konstraktine pesme koji je za samo nekoliko sati izazvao lavinu komentara.

"Predobro! Prosto SVAKI PUT očekujem neko novo iznenađenje. Sa ovim kreativnim ljudima za očekivati. Evropo,Torino očekujte predivnu zabavu i još poneko iznenađenje", "Ona je igračica, glumica, idol, ona je pobednica!", "Najbolja pesma, idemo Konstrakta", "Ovo je remek delo", "12 poena dobijate od Španije", "Ovo je tako kul, sjajno odrađen posao", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispid videa.

Yotuube Nov performans predstavnice Srbije na pesmi Evrovizije

Spot je privukao veliku pažnju jer se u potpunosti razlikuje od svih dosadašnjih nastupa Ane Đurić Konstrakte, te su tako mnosi pomislili da možda na evrovizijskom nastupu neće videti elemente koje su dosad činili performanse za pesmu "In Corpore Sano".

U pomenutom videu nema čuvenog lavora, pranja ruku i peškira,ali zato dominiraju šarene odevne kombinacije, voće i muzički instrumenti.

U nastavku pogledajte kako izgleda nova verzija izvođenja Konstraktine pesme:

Podsetimo, pesma Ane Đurić Konstrakte "In corpore sano" kojom predstavlja Srbiju na "Pesmi Evrovizije" nalazi se među šest nominovanih za najbolji tekst ovogodišnjeg takmičenja, po izboru portala Eurostory.nl.

Dobitnika nagrade će zajedno odlučiti žiri, a publika koja može da glasa na portalu eurostory.nl.

Konstrakta će anstupiti 12. maja u Torinu na pesmi Evrovizije
ATA Images 

Žiri je ocenio da je prva rečenica pesme "Koja li je tana zdrave kose Megan Markl" među onima koje se najviše pamte u istoriji "Pesme Evrovizije".

Dodali su i da slezina nikad nije pomenuta na evrovizijskom takmičenju, a navode i da je ostatak teksta "prilično bizaran", ali i "koherentan".

- Tekst se gradi prema argumentaciji koja se dotiče nemogućih standarda lepote i zdravlja koji su postavljeni za javne ličnosti - naveo je žiri.

Konstraktina pesma nominovana je za pesmu s najboljim tekstom
Kurir/Nenad Kostić 

Nagrada za najbolji tekst portala Eurostory.nl dodeljuje se od 2016. godine, a među dobitnicima se, između ostalih, nalaze i Džamala, pobednica iz Ukrajine 2016, kao i prošlogodišnji pobednici, grupa Maneskin.

Nastup Konstrakte Kurir/Ana Paunković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!