Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije, krajem prošle nedelje otputovala je u Torino, gde se takmičenje održava, a već danas je imala prve probe sa svojim timom.

Već danas je Konstrakta imala priliku da održi prvu probu nastupa i da oseti prostor u areni, a treći dan proba za takmičenje u Torinu pratili su onlajn i brojni fanovi Evrovizije, koji su uživo komentarisali nastupe.

Već danas je Konstrakta imala priliku da održi prvu probu.
Printscreen 

Nakon toga je zvanični nalog Evrovizije na Tviteru objavio njene fotografije uz pohvalni komentar za našu predstavnicu.

"Kao i na prethodnim nastupima, srpska predstavnica Konstrakta ima scenski nastup koji uključuje kvalitetan nameštaj, intenzivno pranje ruku i lepu koreografiju peškira njenih pet pratećih pevača", stoji u Tviter objavi.

Na tiktoku je objavljen i snimak dela probe, uz komentar „očaravajuće“.

Prva proba Konstrakte u Torinu tiktok/eurovision

Inače, pred odlazak u Italiju je rekla da nema nikakvih tenzija i da je sve spremno za spektakularan nastup.

- Sada sam pred odlazak u Torino mirnija, sve je spakovano, tako da odlazimo s mirom. Mislim da ću tremu osetiti tek kad uđem u tu arenu, ali videćemo možda i to izbegnemo - započela je predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji za "Blic".

Konstrakta je pred odlazak u Italiju je rekla da nema nikakvih tenzija.
ATA Images 

Novosti u timu Srbije su danas predstavljene javnosti. Zajedno na sceni sa Konstraktom biće i voditeljka Kristina Radenković. Kako je izvestio RTS, s Anom će se evrovizijsku scenu deliti Milovan Bošković, Kosta Đuraković, Jovan Antić i Maja Ranđić, a iz privatnih razloga, jedna od članica hora naše ovogodišnje predstavnice morala je da otkaže učešće na festivalu, pa će tako nju menjati upravo Kristina.

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.