Ana Đurić poznatija kao Konstrakta pojavila se na čuvenom tirkiznom tepihu na otvaranju Evrovizije u Torinu u stilu Megan Markl, a njen autfit ne prestaje da bude tema svih medija. Podsetimo, pevačica će Srbiju predstavljati na ovom takmičenju pesmom "In Corpore Sano", koju će pevati na srpskom jeziku, a upravo je to bilo ono što je zanimalo mnoge - da li će ipak i na glavnom nastupu numera ostatati takva, ili će je ipak pevati na engleskom.

Kako Konstrakta jedina u polufinalu u kom se takmiči (u četvrtak) nema nijedan deo teksta na engleskom jeziku, novinare je zanimalo zbog čega se odlučila da većinu pesme izvede na srpskom.

- Tvoja pesma je tako zarazna. Da li ste sigurni u to da vaša pesma sa izvođenjem na vašem jeziku može doći do toga da svima bude razumljiva? - pitala ju je jedna novinarka.

Konstrakta je oduševila stajlingom na tikriznom tepihu.
Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia 

- Pa, ispostavilo se da da! Vi ste rekli da je lako pamtljiva - rekla je Konstrakta kroz osmeh, sa čime se novinarka složila, dok je naša predstavnica u više navrata rekla da ne želi da prevodi pesmu jer bi se "prevodom izgubilo dosta toga".

- Da, jeste, svi je pevaju - odgovorila je novinarka, te se Konstrakta nadovezala:

- Mislim da lako ulazi u uši... "Biti zdrava", taj deo, i koreografija je laka - rekla je naša predstavnica pokazujući rukama koreografiju.

- Da li je istina da ste pesmu napisali dok ste šetali psa? - upitao ju je potom drugi novinar.

- Da, tako je - odgovorila je Konstrakta.

- Kako vam se zove pas? - usledilo je pitanje.

- Roki. Mogli biste i vi da probate. Lako je, prošetajte psa i možda i vi napišete pesmu. Lako je - našalila se srpska predstavnica na "Evroviziji".

- A kako ste je zabeležili? - nadovezala se voditeljka.

- Snimim na telefonu neke stvari koje mi u trenutku padnu na pamet, a nekih se kasnije setim- odgovorila je umetnica, koja je dodala da u poslednje vreme uglavnom na taj način stvara pesme, a kako je izgledala njena prva proba, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Prva proba Konstrakte u Torinu tiktok/eurovision

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!