Otkako je otputovala u Torino, gde će se ove godine održati Evrovizija, Konstrakta većinu vremena provodi u pripremama za nastup za pesmu „In corpore sano" kojom će se u četvrtak predstaviti evropskoj publici na sceni u Italiji.

Iako je poslednjih dana u medijima najčešće viđamo u obraćanjima iz hale u kojoj teku pripreme za Evroviziju, Konstrakta je na svom Instagram Story-ju pokazala gde odmara nakon napornog dana.

Konstraka u Torinu.
printscreen/youtube 

Jedan detalj je i samoj pevačici odvukao pažnju, a to je prokomentarisala rečima: "Evo šta je meni u sobi, pa ti vidi".

U pitanju umetnička slika na zidu na kojoj je oslikana naga žena koja drži peških u ruci, kao i bokal na stolu - koji je i deo njenih rekvizita za predstojeći nastup.

Slika u Konstraktinoj sobi.
Instagram 

Ipak, nedostajao je jedan deo kojim bi ova slika kompletirala sve najvažnije rekvizite Konstraktinog nastupa, a to se pitala i naša predstavnica.

"Jedino ne znam gde je sapun", rekla je.

Podsetimo, Ana Đurić poznatija kao Konstrakta predstavljaće Srbiju u drgoj polufinalnoj večeri 12. maja na sceni u Torinu.

Pesmu će izvoditi na srpskom jeziku, ali će detalji na ekranu biti jasni celom svetu.

U nastupu je do sada došlo do nekoliko promena, prvenstveno u pratećem timu kom se, nakon izlaska jedne od članica, pridružila voditeljka Kristina Radenković, a potom su promene usledile i u pratećim efektima.

Konstraktinom timu se pridružila voditeljka Kristina Radenković.
Printscreen 

Pevačica Leontina Vukomanović je u intervjuu za Kurir istakla da su Konstraktine pripreme trajale čak i po pet sati bez pauze i do najsitnijih detalja, a posebnu pažnju je posvetila peškirima.

Da li će sav trud i požrtvovanost Konstrakte i njenog tima biti cenjen sledećeg četvrtka ostaje nam da vidimo!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!