Otkako je pobedila na Izboru za pesmu Evrovizije u martu, pevačica Ana Đurić Konstrakta postala je planetarno popularna.

Konstrakta je svojom neobičnom pesmom i nastupom gotovo preko noći postala ne samo zvezda na Balkanu, već i svetsko čudo, a svako njeno pojavljivanje iziskuje da su sve oči uprte samo u nju.

Njen nastup i pesma "In corpore sano"privukla je veliku pažnju kako kod nas, tako i širom sveta, te ne čudi činjenica zašto našu predstavnicu na ovogodišnjem takmičenju u Torinu mnogi obožavaju.

Konstrakta nije oduvek imala crnu kosu, u mladosti je nosila plavu.
prinstcreen/youtube 

Sada se na kroz medije provlači Konstraktina fotografija stara 20 godina, na kojoj ni najmanje ne liči na sebe. Tada nije imala crnu kosu, niti je nosila crveni karmin, koji joj je u neku ruku postao zaštitni znak.

Naprotiv, bila je plavuša i potpuno je bila u korak sa trendovima koji su u to vreme bili aktuelni. Pa tako nisu izostale ni tanke obrve, ali ni stepenasta kosa i trenerke kakve su tada bile in.

Otkako je stigla u Torino, srpska predstavnica nse popela na 11. mesto na kladionicama koje predviđaju pobednika pomenutog festivala, a kako je izgledala ranije pogledajte u nastavku:

youtube/ printscreen 24 minuta sa Zoranom Kesićem Konstrakta je pre 20 godina imala plavu kosu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!