Od kako je došla u Torinu, Konstrakta je zvezda o kojoj se najviše priča! Ali ne samo u Srbiji i Italiji, već i u mnogim drugim zemljama!

Nakon što je pobedila na izboru za pesmu Evrovizije, Ana Đurić je privukla pažnju regionalnih medija, ali i stranih, kao i mnogij inostranih jutjubera. A sada je još jedan strani medij komentarisao našu predstavnicu.

Naime, biritanski Huffington post piše da se uvek možemo osloniti na to da će nam Pesma Evrovizije pružiti obilje nadrealnih nastupa i neobičnih pesama, ali prvak ovogodišnjeg takmičenja svakako su stihovi koji se pozivaju na Megan Markl. Ili Meganinu kosu, da budemo precizni, koji je danas na udarnoj strani objavio tekst o Konstrakti i njenom nastupu, piše www.huffingtonpost.co.uk.

Pesma predstavnika Srbije, "In corpore sano" (objašnjavaju da to na latinskom znači „zdravo telo”), u izvođenju Konstrakte, otvara se stihom: "Šta bi mogla biti tajna zdrave kose Megan Markl?".

Strani mediji o Konstrakti pred nastup na Evroviziji
www.huffingtonpost.co.uk 

Pa, svi želimo to da znamo, zar ne?

Konstrakta nastavlja da govori o važnosti hidratacije i o tome kako su podočnjaci očigledno povezani sa poremećajem jetre.

"Umetnik bi trebalo da je zdrav. Bože, daj nam zdravlja", peva ona, a huffingtonpost.co.uk poručuje: "Ahhh, Evrovizijo. Nikad se ne menjaj!"

Konstrakta je provukla veliku pažnju
Nderim Kaceli / Avalon / Profimedia 

Na pomenutom sajtu posebno se citiraju reči Konstrakte da je Megan Markl deo pesme ne zato što je toliko važna u ovom slučaju, već što je "predstavnik svih onih ljudi u medijima na koje smo fokusirani".

"Još me nije kontaktirala, ali bih volela da čuje našu pesmu. Ovo je pesma o atmosferi u kojoj živimo, koja zdravlje stavlja ispred svega. Inače, Megan je takođe prognana, a mi podržavamo prognane ljude",  rekla je Konstrakta nedavno.

Konstrakta će se večeras takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Predstavnici Slovenije i Bugarske, koji nisu uspeli da se plasiraju u prvih 10 finalista Evrovizije, kažu da su svim srcem uz Konstraktu, a i predstavnica Crne Gore Vladana Vučinić, koja večeras nastupa u drugom polufinalu, ubeđena je da će njeni zemljaci dati maksimalan broj poena predstavnici Srbije.

ATA Images, Youtube Umetnica Ana predstavlja Srbiju na Evroviziji


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

UŽIVO IZ TORINA! KONSTRAKTA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV Ana Đurić otkrila šta će uraditi pred nastup u polufinalu Evrovizije Kurir televizija