Haos oko Konstrakte ne prestaje! Ana Đurić uspela je pesmom "In Corpore Sano" da promeni istoriju Evrovizije, a već sada mnogima je jedan od glavnih favorita za pobedu.

Ona je prva u trendingu, a njen nastup sa druge polufinalne večeri ima tri puta više pregleda nego ostali učesnici. Jedan od najupečatljivijih trenutaka zbog kojih su se mnogi naježili ispred "malih ekrana" bilo je kada je cela arena uglas pevala"bit, bit, bit, biti zdrava...", a ista situacija ponovila se i na konferenciji za novinare koji su našu Konstraktu dočekali aplauzom i naravno - horskim pevanjem.

Konstrakta je jedna od finalista Evrovizije.
Youtube 

Međutim, mnogima nije promaklo da je Ana imala još jednog "fana". Naime, voditeljka Evrovizije Laura Pauzini, koja je na ovom prestižnom takmičenju pobedila sa samo 19 godina, još u toku večeri je nekoliko puta ponavljala Konstraktine pokrete.

Voditeljka evrovizije igra kao Konstrakta RTS

Zanimljivo je da je to uradila i pre samog proglašenja finalista, a kamere nisu propustile taj trenutak.

Srbija je poslednja prozvana, iako redosled ne označava broj poena koje su zemlje ostvarile, a Laura nije propustila priliku da uz osmeh na licu i tri prsta pokaže simpatije našoj predstavnici.

Naravno, njena "srpska" tri prsta istog trenutka postala su viralna, a Tviter "gori" od komentara.

"Posrbili smo i Lauru, idemo dalje", "Krstiće se i ko neće mili moji", "Realno, videlo se da joj je drago što je pročitala Srbiju, plus često su naše puštali u kadar"... samo je delić komentara...

Inače, Lauru su mnogi poredili i sa glumicom Milicom Milšom, a Konstrakti su poručivali mahom da je vole "kao da im je iz kuće".


Svakako, ovakvo uzbuđenje se ne pamti skoro, te ne sumnjamo da će se mimovi i šale ređati i tokom finala. Jedino se nadamo da nećemo mjorati ponovo da prolazimo "srčka" momenat ukoliko se desi da Ana bude pobednica, što, ruku na srce, nema ko ne želi u ovom trenutku, a kako je izgledao njen nastup, ukoliko ste propustili, pogledajte u videu ispod:

Podsetimo, Konstrakta će u finalu "odmeriti snage" sa Belgijom, Republikom Češkom, Azerbejdžanom, Poljskom, Finskom, Estonijom, Australijom, Švedskom, Rumunijom, Švajcarskom, Jermenijom, Islandom, Litvanijom, Portugalom, Norveškom, Grčkom, Ukrajinom, Moldavijom i Holandijom i nastupiće pretposlednja, odnosno 24. po redu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!