Sinoćno prvo polufinale Evrovizije dokazalo je da pored pevačkog, pravi modno-scenski spektakl.

Iako Konstrakta još nije kročila na scenu, o stajlingu i cipelama naše predstavnice se već uveliko priča. Veliku pažnju izazavala je i albanska predstavnica Ronela koja je upadala u oči zahvaljujući neobičnom izdanju, dok je Monika Liu, predstavnica Litvanije, pokupila simpatije svih ljubitelja Starog Holivuda.

Na društvenim mrežama pohvale su se nizale na račun njene svetlucave haljine, a da je modno na visi zadatka govori i to što je uspela da skrene pažnju svetskih modnih kritičara i fotografa.

U pitanju je model koji je u gornjem delu pripijen uz telo, dok u donjem prati liniju Monikine savršene figure. Naizgled klasična maxi elegantna haljina, pomalo u duhu starih holivudskih diva, ipak je nadograđena futurističkim detaljem, pre svega zahvaljujući golim leđima.

Predstavnica Litvanije oduševila haljinom.
youtube printscreen 

Iako je haljina dovoljno efekta, Monika Liu je sve zaokružila ekscentričnim nakitom, ali je raskošna toaleta ostala u centru pažnje.

Predstavnica Litvanije nije previše komplikovala, pa je za frizuru odabrala kratku ravnu kosu i ljubičastu senku koja je istakla njenje zelene oči, a njen izgled je tokom nastupa definitivno uspeo da preplavi društvene mreže.