Ronela Hajati koja je predstavljala Albaniju pesmom "Sekret" uprkos energičnom nastupu nije uspela da se plasira u finale Evrovozije. Plavokosa pevačica zapravo je već morala da promeni nastup jer je prva varijanta bila isuviše eksplicitna.

Najupečatljiviji deo performansa bio je deo kada je vrtela glavom dok su je držali obnaženi muškarci. Na samom kraju Ronela je pokazala dvoglavog orla, simbol velike Albanije što su mnogi žestoko osudili, međutim, glavna zvezda Tvitera postala je zbog plesnog pokreta.

Naime, mnogima je njen potez kosom bio više nego urnebesan, pa su se na mrežama zaređali mimovi na njen račun.

U pitanju je brzo okretanje glave zbog kojeg je njen rep izgledao kao elisa helikoptera, ili bubanj veš mašine kada počne centrifuga!

"Kad čekaš da mašina završi centrifugu", glasi jedan od šaljivih komentara.

"Kad ti taksi dolazi za 5 minuta, a moraš brzo da osušiš kosu", glasio je drugi.

Neki su njen nastup uporedili i sa nastupom Slavka Kalezića koji je svojevremeno predstavljao Crnu Goru.

Dok se drugima jednostavno zavrtelo u glavi od onoga što vide.

Ronela je privukla pažnju medija još na probama, međutim, organizatori takmičenja su zbog mišljenja da su joj delovi nastupa isuviše provokativni, odlučili da ne objave njene fotografije na društvene mreže. 

Podsetimo, ovaj potez je prošle godine imala i Andželija Peristeri i time napravila opšti haos pre prve polufinalne večeri. Iako Pesma Evrovizije načelno zabranjuje političku promociju na svojoj manifestaciji, ni Ronela nije odolela ovoj provokaciji. 

A još neke upečatljive tvitove, pogledajte u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!