Sari Jo možda je za dlaku izbegla pobeda na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije, ali ova mlada pevačica već je predstavljala našu zemlju kao deo grupe "Moje tri", zajedno sa Nevenom Božović i Mirnom Radulović davne 2013. godine.

Nažalost, pesma "Ljubav je svuda" nije se dobro plasirala, a nakon Evrovizije, svaka devojka krenula je svojim putem.

Tada se uveliko pisalo o sukobu koji je postojao između članica, koji je kulminirao malo pred takmičenje. Kako su mediji tada prenosili, Sara Jovanović i Nevena Božović imale su problem zbog odbojkaša Aleksandra Atanasijevića, sa kojim je Jovanovićeva bila, a koji je potom uplovio u romansu sa Božovićevom.

Moje tri učestvovale su na Evroviziji sa pesmom "Ljubav je svuda".
pritnscreen/youtube 

Na Beoviziji su se trudile da budu profesionalne, ali tokom nastupa bilo je primetno da Nevena izbegava Sarin pogled, koja je veselo poskakivala po sceni. U jednom trenutku je pokušala da se nakači na Nevenino rame – iako se Božovićeva u prvih mah pomerila, Jovanovićeva je uspela u svojoj nameri. Pevačice nikada zvanično nisu potvrdile da su prekinule komunikaciju, no u javnosti se nikada nisu pojavile zajedno, a na gradskim događajima izbegavaju jedna drugu. 

Sada, godinama nakon svega Sara jo rešila je da u emisiji "Kontrashow" otkrije detlje sukoba sa nekadašnjom prijateljicom. Iako nije imenovala Nevenu, mnogima je bilo jasno da Sara govori upravo o plavokosoj pevačici.

- Desilo mi se to sa koleginicom, koja mi je bila jako bliska, koja se našla sa mnom na takmičenju pre 10 godina. U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni- otpočela je Sara svoju stranu priče za Kurir tv.

Sara jo otkrila je pozadinu sukoba sa nekadašnjom drugaricom.
pritnscreen/youtube 

- Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam videla da tu postoji neka ogromna neprijatnost. Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa Instagrama. Ona mi je rekla da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu - rekla je Sara.

Sara Jovanović kaže da je pokušala da se izmiri sa Nevenom.
printscreen/youtube 

Sara je istakla i da joj je žao što su neke stvari među njima i danas ostale nejasne.

- Tako se završilo. Žao mi je jer su neke stvari i danas ostale nejasne, ali prosto ne volim da mi neko vređa inteligenciju - zaključila je Sara, a da li će nekadašnje drugarice ipak uspeti jednog dana da se izmire, ostaje da vidimo.

Nevena Božović ne razgovara sa Sarom jo.
pritnscreen/ instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!