Pevačica Marija Šerifović sinoć je održala dugoočekivani koncert u Beogradu pod nazivom "Druga strana ploče", a kao gost iznenađenja bila je učesnica Beovizije - Sara Jovanović.

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, doživela je iznenađenje na večerašnjem koncertu Marije Šerifović, nakon što je bini prišao nepoznati dečko i zaprosio je.

Sve se odigralo nakon Sarinog nastupa i dobacivanja iz publike koje je zbunilo Mariju, te je zamolila da ponove.

- Jovan voli Saru- začulo se ponovo iz publike, što je nateralo Maru da ponovo izvede gošću na scenu i priredi nesvakidašnju situaciju.

Marija je naravno iskoristila ovu situaciju, te je pozvala momka da priđe i našalila se na njegov račun.

- Ima 21 godinu, legalan je. To je bitno- šalila se Šerifovićeva, koju je ova situacija definitivno zabavila.

Sara Jo zaprošena na koncertu Instagram/ognjen.nestorovic

Sara Jo je sve oduševila i čuvenim stihom iz Konstraktine pesme, koja je pobedila na beoviziji, "I šta ćemo sad?" kada je zbunjena ugledala mladića kako drži prsten.

Dok je Šerifovićeva ubeđivala Saru da kaže "da", pevačica je na kraju, uz puno oklevanja dozvolila da joj mladić stavi verenički prsten na ruku.

Kako je izgledao trenutak koji je zabavio publiku, pogledajte u videu iznad.

Sara Jo učestvovala je na izboru za pesmu Evrovizije.
Youtube 

Podsetimo, Sara Jo učestvovala je na izboru za pesmu Evrovizije, ali i pored velike podrške, pobedu je ponela inovativna Konstraktina pesma "In Corpore Sano" o kojoj danas osim u Srbiji, bruje i brojne svetske zvezde.

Sara Jo se nekoliko dana nakon poraza oglasila na društvenim mrežama, dok je Konstraka pre nekoliko dana iskreno pričala o komentarima kako je Sara Jo mnogo uložila u Beoviziju, a kako je izgledao ceo nastup pogledajte u nastavku:

Youtube sara jovanović na beovoziji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!