Popularna pevačica Nevena Božović i Nikola Ivanović postali su ponosni roditelji devojčice kojoj su dali ime Anka. O detaljima privatnog života retko govori, zbog čega neprestano intrigira javnost.

Nakon tajne udaje, koja se dogodila 20. aprila 2019. godine, Nevena se preselila u Crnu Goru odakle je njen suprug Nikola. Iako se porodila u Beogradu, nedavno se vratila u Budvu i sa mužem i bebom živi u hotelu u blizini mora koji već godinama pripada porodici ponosnog tate.

nevena bozovic
Instagram 

Nevena je u intervjuu za magazin "Hello!" otkrila kako se snalazi kao roditelj.

- Za mene je ovo veličanstvena godina, a takva je zbog trenutka koji samo tom rečju mogu da opišem. To čovek ne može da razume sve dok ne doživi momenat kada svoje dete uzme u ruke - rekla je Nevena, pa se osvrnula na to što i dalje živi na relaciji Beograd - Budva:

- Dobar sam organizator pa mi ništa ne pada teško. Naprotiv, volim promene i dinamiku. Anka, koja je rođena u Beogradu, prvi let imala je sa samo mesec dana. Budući da joj je tata kapetan i da je on upravljao avionom, očekivala sam da će uživati. Tako je i bilo.

Kako kaže, distanca od posla joj je dobro došla, ali pored Beograda i Budve rado bi vreme provodila i u rodnoj Kosovskoj Mitrovici.

nevena bozovic
Instagram 

- Shvatila sam da za moj posao mnogo znači kada se povremeno napravi distanca od svega, jer to daje mogućnost da lakše razdvojimo bitne stvari od nebitnih. U miru, kraj mora, dođe i inspiracija, ali dosta sam reklamirala Budvu. (smeh) Moram malo i moju Kosovsku Mitrovicu, koja mi donosi poseban osećaj.

Uvek jedva čekam da odem, što zbog familije, što zbog prijatelja i samog grada. Žao mi je što u senci dešavanja, o kojima se najčešće govori kad se pomene Kosovo, ostaju njegove lepote i divni talentovani mladi ljudi, od kojih su neki još tamo.

nevena bozovic
KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ 

Neki su otišli, mada su i te kako prisutni - kaže Nevena za "Hello!" i otkriva da je ćerku već vodila u rodni grad:

- Pre dve nedelje. Imamo sreću što se ne buni ni kada leti, ni kada se vozi. Čim je stavimo u kola, ona već skoro spava.