Uskoro će biti tri godine kako se pevačica Nevena Božović udala za crnogorskog biznismena Nikolu Ivanovića, a nedavno su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Anka.

Iako su sada prava mala porodica jedna stvar nije sasvim tipična, a to je pitanje njihovog porodičnog doma.

Naime, umesto standardnog kućnog ili stabenog okrilja, supružnici Ivanović odlučili su da stanuju u jednom hotelu u Budvi, koji se nalaži u vlasništvu porodice Neveninog supruga.

Iako su mnogi to smatrali neobičnim par evo već duže od dve godine i dalje boravi u specifičnim uslovima.

nevena bozovic sa suprugom
printscreen/instagram 

- Uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga. Njihov dom se nalazi na četvrtom spratu luksuznog hotela, a u apartmanu ispod Neveninog i Nikolinog živi i Ivanovićev brat.

Za mnoge njihove prijatelje to je bila neoubičajena odluka, tim pre što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama - preneli su ranije mediji izjavu jednog njihovog prijatelja.

Navodi se da pilot za kojeg se Nevena udala zapravo odavno vodi takav stil života, a da mu se ona u tome samo pridružila kada su otpočeli zajednički život. Mediji takođe navode da se Nikola na sve načine potrudio da svoj momački apartman pretvori u kutak u kojem će se Nevena osećati prijatno.

Za svoju suprugu je naručio klavir kako bi Nevena mogla da svira i komponuje, a novi dom su ukrasili i mnogim sitnicama i detaljima koje su doneli sa zajedničkih putovanja.

Instagram Nevena Božović

Na poslednjem spratu pomenutog hotela Nikola je otvorio i luksuzni restoran pa su se mnogi šalili da pevaica neće morati da brine ni kada je kuvanje u pitanju, a svakako ni o održavanju doma budući da su za to zadužene hotelske sobarice.

- U prizemlju hotela nalazi se kafić u kojem Nevena i Nikola svakog jutra piju kafu. Tu vole da sede sa prijateljima, a česti gosti su im i Nevenini roditelji. Svaki put kada su u Budvi, njeni roditelji odsednu u Nikolinom hotelu - takođe je ispričao njihov prijatelj.

Iako Nevena svoju karijeru gradi u Beogradu nije joj smetalo da se izmesti u Budvu te je čak dodala da joj tamošnja energija prija.

- I pre nego što sam se udala, znala sam da u Budvi svake godine provedem tri ili četiri meseca, i leti i zimi. Imam tamo mnogo prijatelja i prija mi manji grad. Moj posao je često veoma naporan, stalna snimanja, mnogo obaveza, mediji i umorim se. U Budvi imam vremena da stvaram, da pišem, tamo imam inspiraciju jer imam vremena i mnogo je mirniji život u manjem gradu - navela je pevačica.

KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ, printscreen/instagram Nevena Božović je dve godine u srećnom braku