Pevačica Nevena Božović, pre nešto više od mesec dana se porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Anka. Njih dve sada uživaju u zajedničkom vremenu, a nedavno su se vratile u Crnu Goru, odakle je Nevenin suprug Nikola.

Mlada mama iako svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti, te je i trudnoću krila do samog kraja, ipak nije mogla da odoli, a da ne objavi fotografiju sa svojom mezimicom. Na Instagramu je objavila sliku na kojoj Nevena pozira sa ćerkicom, a ova objava je oduševila sve njene pratioce.

Emotivna objava je za kratko vreme privukla veliku pažnju i već broji na hiljade lajkova.

nevena bozovic sa cerkom
Instagram 

Podsetimo, Nevena je u braku sa zgodnim pilotom Nikolom Ivanovićem, a njihova priča gotovo da je bila filmska. Tokom leta boravila je na crnogorskom primorju, a Nikolu je upoznala u njegovom kafiću u srcu Budve u koji je slučajno ušla.

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama- rekla je za list “Alo!”.

printscreen/instagram Nevena Božović sa suprugom