Nevena Božović i sama je postala majka pre nekoliko meseci, a zgodna pevačica ne prestaje da oduševljava izgledom gdegod se pojavi.

S obzirom da je neko ko godinama pazi na ishranu, a treninga se nije odricala ni u trudnoći, ne čudi što je vitku liniju vratila u rekordnom vremenu, što je još jednom pokazala kada je nastupala na Svetskom prvenstvu u boksu.

U crnoj plišanoj haljini sa dubokim izrezom, pevačica je ostavila bez daha sve pristune i još jednom orpavdala titulu jedne od najlepših žena u Srbiji.

nevena bozovic na prvenstvu u boksu
printscreen/instagram 

Međutim, ako ste se pitali od koga je Nevena nasledila lepotu, odgovor je: njena majka, Ružica Božović koja je i sama vanserijska lepotica i profesor tehničkih nauka.

Iako sa njom retko kači fotografije na društvene mreže jer njena majka nije medijska ličnost, uvek je isticala koliko joj je njena podrška bitna, pogotovo od kako je i sama postala majka. 

Ružicu je šira javnost mogla da upozna još dok se Nevena takmičila u "Prvom glasu Srbije". Nakon toga, Nevena ja nekoliko puta kačila fotke sa njom na društvene mreže zbog čega su obe dobijale komplimente da "pre izgledaju kao sestre, a ne majka i ćerka", a kako lepa Ružica izgleda pogledajte u galeriji na kraju teksta.

pritnscreen/instagram Majka Nevene Božović