Pevačica Nevena Božović od samog početka karijere osim moćnog glasa, bila je prepoznatljiva i po autentičnom stilu oblačenja.

Čak i u trudnoći negovala je fazon koji bi i najstrožiji modni kritičari ocenili čistom desetkom. Iako se ne može tako često videti u javnosti od kada je postala mama, na svom Instagramu često deli fotografije sa svojom mezimicom, a poslednje izdanje oduševilo je njene pratioce.

Ipak, koliko je Nevena samouverena kada je stil u pitanju, govori činjenica da je ostala verna najkritikovanijem modelu obuće, zbog čega je jednom prilikom odlučila i da se oglasi.

Naime, prošlo je četiri i po godine otkako se Nevena u krznenim papučama pojavila na koncertu Aleksande Radović.

nevena bozovic u gucci papaucama s krznom
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Popularne "Gučijeve" papuče, koje koštaju od 1.000 do 2.500 dolara, Nevena je ponovo nosila i na promociji romana Ive Štrljić, da bi se kasnije, na još jednom događaju u Beogradu, pojavila u njima.

Svako njeno pojavljivanje u javnosti bilo je obeleženo kritikama na račun krznenih papuča, pitanjima zašto ih ne skida, a onda je jednom prilikom poručila:

nevena bozovic u omeljinem papucama pr enekoliko godina
Stefan Stojanovic/ATAIMAGES 

- Nije da ih ne skidam, nego kad god odem nekuda, uhvate me da sam baš u njima. Udobne jesu, a tražila sam ih mesec dana jer sam takva da kad mi se nešto sviđa, moram odmah da uzmem.

Iskreno, ne volim mnogo da pričam o tome jer mi je malo bez veze - rekla je Nevena 2017. godine za Blic.rs.

nevena bozovic u krznenim papucama
Facebook 

- Malo mi je glupo da tri nedelje pričam o papučama, razumite me. Naravno da ih ne bih nosila da nisu udobne. To je krzno sa strane, leti hladi, zimi greje - rekla je pevačica.

Ipak, i nakon četiri i po godine, pevačica se ponovo fotografisala u ovim papučama, a svoj outfit objavila je i na Instagramu. Ovoga puta, Nevena se opredelila za oversized košulju, sako-prsluk i bele čarape.

nevena bozovic
Instagram 

Definitivno je da pevačica ne odustaje od svojih omiljenih modnih komada, ma koliko god krtika i negativnih komentara dobila.

Instagram, pritnscreen/instagram Nevena Božović