Otkako je najavila "novo poglavlje života", Saru Jo definitivno vidimo u nekom drugom svetlu. Ne libi se da izjasni svoj stav, često se oglašava kada su važne teme u pitanju, pa je tako nedavno progovorila o psihoterapiji na koju ide već godinu dana.

Jednom prilikom je istakla da je patila od preterane želje za perfekcionizmom, a njeno novo oglašavanje je još jedna potvrda istog.

Naime, nakon što je jedna pevačica otkrila da je Sari Jo unapred nameštena pobeda za srpskog predstavnika na Evroviziji naredne godine, pevačica je objavila niz poruka uznemirujućeg sadržaja koje dobija na društvenim mrežama.

Sara Jo ne krije da je razočarana zbog uvreda koje neprestano dobija na društvenim mrežama.
Instagram 

"Blamiraš se, majmunčino", "Koliko smara ova kobiletina", "Tukla bih je", "Retard", "Greote, lepa devojka a smećarka", "Koliko je ova devojka zapravo nisko inteligentna", samo su neki od komentara koje je Sara Jo dobila, a ujedno podelila sa svojim pratiocima.

Tim povodom, pevačica je odlučila da se oglasi i istakne koliko je bolno trpeti ovakve uvrede.

- Koliko god da mi je jasno da se ne može udovoljiti svima, i dalje uspe da me iznenadi to u kolikoj meri je prisutno licemerje na društvenim mrežama. Tema je preopširna i zbog toga sam uglavnom izbegavala diskusije o tome, ali 'ajde ovog puta da se nadovežem na jučerašnju objavu: dakle, ako se ne oglasiš i ne izraziš svoje mišljenje, nezanimljiv si i dosadni beskičmenjak.

A ako se izjasniš i daš svoj komentar o nečemu, onda si nadmena i umišljena budaletina - napisala je, između ostalog, Sara i dodala:

Sara Jo objavila jezive poruke koje dobija.
Instagram 

- Ono što me najviše poražava kao čoveka je činjenica da ista stvar koja se osuđivala pre par dana, koja je bila goruća tema jer je, nažalost, imala fatalan ishod, postaje za tren oka realnost, sa kojom smo se suštinski saživeli već neko vreme - dodala je ona, aludirajući na samoubistvo jutjuberke Kike Đukić.

- Taj nivo neosvešćenosti, manjka empatije, kao i postavljanja granica, je nešto što me konstantno, u najmanju ruku, zbunjuje, obeshrabruje i vraća na bezbroj pitanja. Kakve su se sve bitke vodile proteklih par meseci, baš ovde, koje su, verujem svima nama, vraćale malo nade i vere, a onda te, brže nego što si mislio, dočeka šamar realnosti - napisala je pevačica.

Sara Jo ogorčena jer već deset godina dobija sramne uvrede.
Instagram 

- Zašto se na kraju uvek lakše uzjaše talas hejta, nego bilo čega drugog što se pruži ovde? Šta se tačno projektuje kroz ovakav pristup, čega je tačno ogledalo ovakvog ponašanja? I do čega tačno vodi?

Pevačica je istakla da je vrlo svesna šta njen posao nosi sa sobom, kao i da je vrlo obazriva zbog toga.

Sara Jo odgovorila hejt komentarima.
Instagram 

- Skoro deset godina pazim na svaki svoj korak, odluku, izjavu, opis, sve ono što podrazumeva ovaj posao. Kao i većini izvođača, pogotovo ženskih, nametnuto mi je da budem "anemična", da ćutim, budem lepa i gledam svoja posla. Sad, više nego ikad, shvatam da sloboda, u bilo kom obliku, nema cenu.

Ne želim da donosim odluke pod uticajem tuđih mišljenja, da se ponašam pod uticajem tuđih predrasuda. Ne želim da krijem svoja razmišljanja, stavove, principe, da se stidim izražavanja svoje seksualnosti ili, pošto su neki to sad doveli u pitanje, svog smisla za humor - istakla je pevačica.

Sara Jo ističe da ne želi da se plaši da iznese svoj stav.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!