Da je definitivno krenula novim poglavljem života kako je i govorila da će uraditi, govori i nova veza popularne pevačice Sare Jo. Naime, Sara je nedavno otkrila da je prošla kroz veoma težak period u životu, zbog kojeg je odlučila da ode na psihoterapiju.

Tada je javno govorila da je to najbolja odluka koju je donela, a kada su je novinari pitali o njenom ljubavnom statusu, ona je odgovorila da "počinje novo poglavlje života".

Sara Jo više ne krije da je u vezi sa Slovencem.
Instagram 

Mediji su već pisali o tome da je Sarino srce osvojio zgodni Slovenac Žiga Sotlar, uspešni plesač koji je dobro poznat zvezdama sa domaće javne scene.

Pevačica nije komentarisala ove navode. S obzirom na to da je bila u vezi sa producentom Milkom Babićem, na pitanje novinara da li je istina da je raskinula vezu, Sara je odgovorila:

- Učim slovenački.

Time je jasno stavila do znanja da je u emotivnoj vezi sa Žigom. Definitivno je da više ne želi da krije da je u vezi, pa je tim povodom objavila prvu zajedničku fotografiju.

Sara Jo objavila prvi selfi sa svojim novim dečkom.
Instagram 

Sara je spustila glavu na rame zgodnog Slovenca, a njegov pogled uperen kao njoj govori više od hiljadu reči.

Podsetimo, Sara je ovog meseca obeležila godinu dana otkako je započela sa procesom psihoterapije.

- Zauvek ću biti zahvalna svojim prijateljima koji su mi pomogli da prevaziđem svoje psihičke barijere, strahove i da se prepustim tako važnom (prekopotrebnom) koraku.

Instagram Sara Jo sa novim dečkom

Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često predstavlja na pogrešan način. Nekako zastrašujuće, apstraktno. Iako sam se često bavila i čitala o ovoj temi, i ja sama sam pred prvi odlazak (svesno i nesvesno) doživela to kao znak slabosti - navela je ona i dodala:

- A iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite, da se suočite sa raznim izazovima i preprekama i nadogradite sebe u svakom smislu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!