Hulio Iglesias jedan je od najslavnijih španskih izvođača na svetu čiji su se albumi prodavali u rekordnim brojevima, a osim po svojoj muzici poznat je i kao veliki zavodnik.

Pričalo se svojevremeno čak i da je slavni Hulio bio sa 3000 žena. On sam je jednom prilikom prokomentarisao tu glasinu.

"Kad sam došao u London, moj menadžer mi je rekao da u novinama piše da sam bio s 3000 žena, odgovorio sam mu da nikom ne kaže da to nije istina", našalio se Hulio u intervjuu za britanski Express.

Hulio Iglesiajs bio je jedan od najpopularnijih pevača
Shutterstock 

"Ne brojim. Jako poštujem žene. Učim od žena, obožavam žene. Naravno da volim da flertujem, oduvek sam voleo. Kao u svemu tu postoji fantazija, a stvarnost je takva da sam ja otac osmoro dece. Ali, ne mogu ići od kuće do kuće i govoriti da nije istina ono što piše u novinama pa tako ova fantazija ostaje", rekao je pevač,

Prvi put se oženio 1971. filipinskom televizijskom voditeljkom Isabel Prisler, s kojim je dobio troje dece Čabeli, Hulia Mlađeg i Enrikea danas jednu od najvećih svetskih zvezda. Brak im je potrajao osam godina, razveli su se 1979., a godinu dana kasnije uspeli su da dobiju i crkveno poništenje braka.

Sa prvom suprugom Isabel, Hulio je dobio troje dece
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon razvoda počeo je da živi s 22 godine mlađom holandskom manekenkom Mirandom Rijnsburger, a zanimljivo je da su se venčali tek 2010., 20 godina nakon početka veze.

"Moja žena je Holađanka i vrlo je nezavisna. Nikad nije želela, niti joj je bilo potrebno da se venča. Među nama je puno strasti i mislili smo da je to dovoljno, ali onda nas je sin pitao zašto se ne bismo venčali. Mali nas je izazvao. Venčali smo se zbog dece, ne zbog nas dvoje. Što se nas tiče uvek smo planirali da ostanemo zajedno zauvek", rekao je u intervjuu za Daily Mail.

Posle razvoda zaljubio se u 22 godine mlađu Mirandu
Marbella Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U istom je intervjuu istakao je da je veran svojoj supruzi, ali i priznao da je ranije bio sklon prevarama.

"Biću direktan. Ja sam poslednjih godina vjeran, ali priznajem da to nije bio uvek slučaj. Nemam interesa za mozak i srce druge osobe jer ne mogu zamisliti život bez njenog mozga i srca. Na dan kad sam upoznao svoju suprugu znao sam da je ona moj život. To se nekad dogodi. Nije se dogodilo kad sam imao 32 godine. Tad sam bio lud", rekao je.

S Mirandom je dobio još petero dece: sinove Migela, Rodriga i Gulijerma, i dve ćerke blizankinje Kristinu i Viktoriju.

Hulio se 2019. našao u centru skandala kad je sud u Valensiji presudio da je pevač otac Havijera Sančeza, sina bivše portugalske plesačice Marije Edite Santos. Sančez je očinstvo pokušavao da dokaže sudskim putem još od 1992., tvrdeći da je njegova majka imala aferu s Iglesiasom tokom njegove turneje 1975.

Hulio se 2019. našao u centru skandala kada je Havijer Sančez tvrdio da je pevač njegov otac
Photopress PR / Splash / Profimedia 

Pevač je te navode demantovao, ali nikada nije hteo da se podvrgne testu očinstva, dok je Sančez tvrdio da je nabavio DNK dokaze pomoću privatnog istražitelja u SAD-u, međutim bitno je napomenuti da DNK nije nabavljen direktno od pevača, već s boce vode iz koje je pio njegov sin Hulio Mlađi. Iako su ti dokazi odbačeni, sud je potvrdio očinstvo na temelju fizičke sličnosti dvojice muškaraca i Editinog svedočenja. Hulio se žalio na tu presudu , tvrdeći da se ne može dokazati da je Sančez njegov sin.

Slučaj je završio na vrhovnom sudu i u aprilu prošle godine odbačene su Sančezove tvrdnje.

Zanimljivo je da, dok mu je otac na glasu kao veliki zavodnik, njegov svetski slavni sin Enrike već 21 godinu voli samo jednu ženu - bivšu teniserku Anu Kurnjikovu. Njih dvoje su se upoznali 2001. godine kada ju je angažovao da bude gošća u spotu za njegovu pesmu "Escape". Ubrzo nakon toga započeli su vezu, a zanimljivo je da se nikad nisu venčali, kao i da je Hulio devojku svog sina upoznao tek nakon što je par zajedno proveo 12 godina.

Enrike Iglesijas svoju devojku Anu Kurnjikovu upoznao je s ocem tek nakon 12 godina veze
Instagram 

Enrike je u jednom intervjuu otkrio da čitavu deceniju nije bio u kontaktu sa svojim ocem.

"Kad sam imao 18, potpuno sam se odvojio od svoje porodice i bilo mi je jako teško. Otišao sam na 10 godina i nisam imao baš nikakav kontakt s ocem", rekao je u intervjuu za ICON magazine.

Pričalo se pre nekoliko godina da Hulio nikad nije video svoje unuke, ali pevač je to demantovao.

"Priča se da ih nisam upoznao, ja svoje unuke dobro znam. Vidim jako puno sebe u Enrikeu a Enrikeu je otac svoje dece, mojih unuka. U svojoj unuci vidim jako puno Iglesiasovih, a u unuku više dolazi do izražaja njegova ruska strana. Sve se prenosi, geni su magični", rekao je za Televisa Espectaculos.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!