Iako su od samog početka njihove veze Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas doneli zajedničku odluku kako će njihov privatni život za javnost ostati privatan, bivša ruska teniserka ipak je rešila da napravi izuzetak.

Naime, Ana nije mogla da odoli, a da se ne pohvali sa svojim malim naslednicima, blizancima Lusi i Nikolasom koji su proslavili 4. rođendan.

40-godišnjakinja je prvo objavila dve fotografije ćerke Lusi, a zatim je podelila i fotografije sina. Mnogi su bili iznenađeni koliko su porasli, a svi su se složili u jednom da je maleni Nikolas tatina kopija.

Instagram Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova objavili fotografije blizanaca

U komentarima su se nizale čestitke, a oglasio se i njihov otac Enrke koji je emotikonima u obliku srca stavio do znanja koliko je ponosan. Osim njega, mališanima je čestitala i Iva Majoli, koju s Anom Kournjikovom veže dugogodišnje prijateljstvo s teniskih terena.

Kada su u decembru 2017. godine Enrike i Ana objavili vest da su postali roditelji, svet je ostao šokiran saznanjem, jer su celu trudnoću i sam porođaj do kraja držali u potpunoj tajnosti.

Baš kao i tog puta, Kurnjikova i Iglesijas su 2020. novu trudnoću takođe čuvali daleko od očiju javnosti, a sve je otkrio njegov brat Hulio Iglesijas mlađi u radijskom gostovanju otkrivši da je stigla još jedna beba.

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas krili su od javnosti obe trudnoće.
Instagram 

Ana Kurnjikova carskim rezom je 30. januara na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Meri.

Podsetimo, Ana i Enrije zajedno su već 20 godina, a svoju ljubav nastoje da drže podalje od očiju javnosti. Teniserka i pop zvezda upoznali su se na snimanju spota za njegovu pjesmu "Escape" i od tada nose titulu para iz snova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova privatni život kriju od javnosti.
- / Backgrid USA / Profimedia