Enrike Iglesijas jedna je od najvećih muzičkih zvezda današnjice, a činjenica da je sin još uspešnijeg oca Hulija Iglesiasa za njega je bila samo opterećenje.

Danas 46-godišnji Enrike nikada nije krio da mu je želja da ponovi, ako ne i da sruši uspeh koji je postigao njegov slavni otac.

Roditelju su mu se razveli dok je još bio dečak, a dobar deo odrastanja proveo je sa dadiljom, budući da je Hulio dosta vremena provodio po turnejama. Kada je napunio 15 godina, već je svirao sa dvojicom starijih muzičara, među ostalim s Robertom Moralesom, a on je kasnije svirao na Enrikeovom prvom albumu koji je postigao neviđen uspeh.

Ono što nikako nije hteo je da njegov otac sazna za njegove planove niti je želeo da mu poznato prezime pomogne u karijeri.

Enrike i Ana godinama su zajedno, ali vešto izbegavaju medije.
Instagram 

Zato je pozajmio novac od dadilje i snimio demo kasetu na kojoj se nalazila španska i dve engleske pesme. U početku je nastupao pod umetničkim imenom Enrike Martinez i predstavljao se kao pevač iz Gvatamale.

Kada je Hulio Iglesijas saznao za sinovljev uspeh, ali i prvi potpisani ugovor, nije bio preterano impresioniran. Bio je zabrinut zbog hiriva muzičke industrije i onoga što je sam doživeo tokom karijere, zbog čega je pokušao da spreči sina da se odluči za muzičku karijeru.

Svoj drugi album "Vivir" Enrike je izdao 1997. i upravo zahvaljujući njemu bio je nominovan za American Music Awards, koju mu je upravo otac odneo pred nosom.

Pevač ne voli da priča o ljubavnom životu, baš kao i njegova partnerka Ana Kurnjikova.
Instagram 

Nakon toga albumi su se samo nizali, a popularnost mu je sve više rasla, da bi u jednom trenutku čak snimio duet s legendarnom i nikada prežaljenom Vitni Hjuston.

A nekako u to vreme počelo je da mu se slaže sve pa i na privatnom planu. Godine 2001. upoznao je rusku teniserku Anu Kurnjikovu, koju je angažovao da mu gostuje u spotu za pesmu "Escape".

Nedugo nakon toga započeli su vezu, a svoje prvo javno pojavljivanje imali su na dodeli MTV-jevih muzičkih nagrada 2002. godine, potom i na premijeri filma "Bilo jednom u Meksiku", u kojem je i glumio.

Mnogi su bili u čudu kada je otkriveno da je Enrike svog oca upoznao sa Anom posle 12 godina veze.
Instagram 

Od samog početka doneli su odluku da o svojoj vezi, ali i privatnom životu neće govoriti za medije. Godine 2004. počelo se nagađati o njihovoj veridbi i to nakon što se Kurnjikova u javnosti pojavila s velikim ružičastim dijamantskim prstenom.

"Ona je moja devojka i najbolja partnerka u svim avanturama. Poverenje je ključ svake veze. A što se tiče braka, ovo je novi milenijum. Parče papira ne garantuje sreću. Ana i ja smo sasvim dovoljni jedno drugom", rekao je jednom prilikom Enrike.

Enrike i Ana žive miran porodičan život.
Instagram 

U sledećim godinama svako malo bi se toliko pojavila vest o njihovom raskidu ili pak venčanju. "Nikada nisam mislio da se brakom nešto menja. Možda je razlog u tome što sam odrastao uz razvedene roditelje, ali mislim da ne možeš nekoga voleti više samo zbog običnog papira", rekao je pevač.

Ono što je čudno u toj priči to je da je Ana, uprkos tome što su već godinama zajedno, njegovog slavnog oca, Hulia Iglesijasa, upoznala tek 2013. godine.

A onda je stigao decembar 2017. godine, kada su Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas šokirali svet objavom da su nakon 16 godina veze postali ponosni roditelji Nikolasa i Lusi. Blizanci su rođeni 16. decembra u Majamiju, a cela trudnoća i sam porođaj do kraja su držani u potpunoj tajnosti.

Iako su za medije retko dostupni, na mrežama sa fanovima rado dele svoje porodične trenutke.
Instagram 

Baš kao i tog puta, Kurnjikova i Iglesijas su 2020. novu trudnoću takođe čuvali daleko od očiju javnosti, a sve je otkrio njegov brat Hulio Iglesijas mlađi u radijskom gostovanju otkrivši da je stigla još jedna beba. Ana Kurnjikova carskim je rezom 30. januara na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Meri.

I dok je o privatnom životu tajnovit, o poslovnom mnogo više otkriva. Ipak, njegova najava novog 11. studijskog albuma u septembru ražalostila je milione obožavatelja širom sveta.

"Mogao bi to biti moj zadnji album. To nije nešto o čemu sam razmišljao poslednjih nekoliko meseci, to je nešto o čemu razmišljam već nekoliko godina", rekao je uoči izlaska albuma 17. septembra ove godine.

Sudeći po svemu, Enrike i Ana uživaju u životu, daleko od očiju javnosti, a kako lepa teniserka izgleda danas, pogledajte na fotografijama u nastavku galerije:

Instagram Pogledjate koliko se Ana promenila