Jedan od največih latino zavodnika složiče se većina pripadnica ženskog pola svakako je Enrike Iglesijas, koji je svojim pesmama, ali i izgledom osvojio publiku širom sveta. Ništa manje nije poznat ni njegov otac Hulio Iglesijas od koga je pevač nasledio talenat za muziku, ali i dobre gene kada je izgled u pitanju. Familija Iglesisjas ima još jednog muškog člana, koji je takođe mužički talentovan, ali i ne zaostaje za lepotom kada su njegov otac i brat u pitanju.

Hulio Iglesijas Mlađi (48) sin je slavnog španskog pevača Hulija (77) i filipinske TV voditeljke Izabel Prejsler (70) je stariji brat jednako popularnog Enrikea (45). Snimljen je kako s instruktorom uživa u na jednoj od filipinskih plaža, i tom prilikom mamio uzdahe svih prisutnih žena. Vodeni sportovi očito su mu velika strast, jer na društvenim mrežama redovno objavljuje takve fotografije, a obožavateljke ispod njih mahom hvale njegov "bogovski" izgled.

- Ja sam zapravo već starac u telu mladića - našalio se svojevremeno zgodni Hulio.

I on se, baš poput oca i brata, bavi muzikom. Godine 2008. pobedio je u američkom rijaliti šou za poznate "Gone Country", a dosad je objavio i četiri studijska albuma.

Često kaže da mu svetla pozornice nisu strana jer je, od malih nogu pratio tatu na njegovim rasprodatim turnejama širom sveta.

Što se tiče ljubavi, Hulio mlađi osam godina bio je u braku s belgijskim modelom Čaris Verhart (39), ali par se razveo prošle godine u avgustu.

Podsetimo njegov popularni otac i zavodnik poznat po romantičnim baladama i burnom ljubavnom životu, Hulio Iglesijas je otac osmoro dece, troje iz braka sa Izabel Prejsler, među kojima je i slavni Enrike Iglesijas, a petoro sa sadašnjom suprugom Mirandom Rijnsburger.