Boris Beker godinama je osvajao brojne turnire i bio jedan od najboljih sportista sveta, a pored uspeha u sportu imao je uspeha i sa mnogobrojnim lepoticama.

Početkom 90-ih Boris je uplovio u romansu sa Barbarom Feltus, tamnoputom glumicom i dizajnerkom, a vezu su obelodanili pozirajući potpuno nagi za jedan nemački časopis.

Decembra 1993. godine par se venčao, u januaru sledeće godine dobili su svoje prvo dete, sina Nou Gabriela, a pet godina kasnije po drugi put su se ostvarili u ulozi roditelja. Drugo dete, Elijas Beker je rođen 4. septembra 1999. godine.

On danas ima 22 godine, a nedavno ga je magazin "Tatler" proglasio jednim od najpoželjnihih muškaraca u Velikoj Britaniji. Inače, Elijas živi i radi u Londonu, a aktivno se bavi modelingom.

elijas beker
Instagram 

"Moj izgled nije nešto što sam smatrao jedino važnim. Ipak, u poslednjih pet godina nisu mi bili potrebni ničiji komplimenti da bih znao kako izgledam", tekao je on jednom prilikom pa dodao:

"Roditelji nikada nisu morali da mi govore da sam lep, dovoljno je bilo da se pogledam u ogledalo i to sam vidim".

elijas beker
Instagram 

Elijas je istakao i da veruje da laskavo priznanje duguje činjenici da je harizmatičan. Inače, ovaj mladić studira režiju, a pored modelinga, interesuje ga i gluma, te se oprobao i kao DJ.

Kaže da mišićavo, izvajano telo i dobru formu duguje aktivnom, napornom vežbanju, tai čiju i pretežno vegeterijanskoj ishrani - veoma retko se na njegovom meniju nađe i meso. Plavooki Beker kaže i da neguje svoju duhovnu stranu, pa od detinjstva uživa u meditaciji i jogi.

Instagram Elijas Beker

Inače, Boris je u jednom intervjuu prošle godine ispričao da sva njegova tri sina, koja su mešovite boje kože, "bar jednom nedeljno" doživljavaju rasističke incidente. Elijas kaže da mu opaske te vrste više ne smetaju.

"Ne obraćam pažnju na to, baš zato što toliko volim sebe. Ranije sam to prihvatao nekako, ali ti se sa godinama razvijaš, stičeš svoju ličnostu i shvataš ko si i šta si", objasnio je.

elijas beker sin borisa bekera
Instagram 

Boris i Barbara stavili su tačku na svoj brak 2001. godine, a kako se tada pisalo razlog su bile njegove česte afere i preljube.

Momenat koji je presudio bila je njegova afera s manekenkom Anđelom Ermakovom, s kojom je navodno proveo samo jednu noć, i to 1999. godine kada su se upoznali u londonskom restoranu Nobu. Šuškalo se da se njihov fatalni susret odigrao na stepenicama, a iz ovog odnosa dobio je ćerku Anu koju dugo nije hteo da prizna.

boris beker sa bivsom zenom
Romero/face to face / Face to Face / Profimedia