Ćerka penzionisanog tenisera Borisa Bekera i manekenke Anđele Ermakove, Ana Ermakova uhvaćena je u opuštenoj šetnji ulicama Londona sa svojim dečkom, a na paparace koji su ih snimali nisu se previše obazirali.

21-godišnja Ana za šetnju sa dečkom odabrala je kratki šorts i belu majicu, a bilo je i više nego očito da ispod nje ne nosi brushalter. Par je prvi put zajedno snimljen u maju 2020. godine, a često se ne mogu suzdržati od izmenjivanja nežnosti u javnosti.

Boris Beker Anu je dobio tokom kratke afere s manekenkom Anđelom Ermakovom, s kojom je navodno proveo samo jednu noć, i to 1999. godine kada su se upoznali u londonskom restoranu Nobu. Šuškalo se da se njihov fatalni stepenicama.

ana ermakova na ulicama londona
TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bila je to afera koja je uništila njegov brak s nemačkom lepoticom Barbarom Feltus, s kojom ima danas 27-godišnjeg sina Nou i 21-godišnjeg Eliasa.

Boris ima 11-godišnjeg sina Amadeusa iz braka s Lili Beker, s kojom se venčao 2009., a razveo 2018. godine.

Zajedničko starateljstvo nad Anom dobio je 2007. godine, i to nakon teške sudske bitke, ali danas je njihov odnos ipak nešto bolji. U svojoj autobiografiji "Boris Becker's Wimbledon" priznao je koliko mu je žao zbog situacije koja mu je uništila brak, ali i što je otežao Anin život.

ana ermakova na crvenom tepihu
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Bilo mi je vrlo neprijatno i bio sam jako tužan zbog načina na koji se sve dogodilo. To je uništilo moju porodicu. Anina majka i ja morali smo biti roditelji bez započinjanja veze. Sada sam s njenom majkom u vrlo dobrim odnosima. Ne viđam Anu koliko bih voleo, ali radimo na što normalnijem odnosu, a to nije lako s obzirom na sve", priznao je Beker.

ana ermakova
Instagram 

Boris je poznat po vezama s brojnim mlađim lepoticama, a od juna ljubi je u vezi stručnjakinjom za procenu političkog rizika Lilian de Karvaljo Monteiro. S njom je prvi put viđen upravo u u Londonu kada su išli kod zubara, kada sportista nije mogao da se obuzda i prestane da dodiruje svoju dragu u liftu. Više fotografija Bekerove ćerke pogledajte u nastavku:

Instagram Kako danas izgleda ćerka Borisa Bekera