Dejvid Švimer, zvezda serije Prijatelji, čiji su se glavni protagonisti nedavno okupili u specijalnoj, povratničkoj epizodi, snimljen je u društvu maloletne ćerke Kleo, koju je dobio u braku sa Zoi Bukmen.

Ulicama Njujorka vozili su se na istom električnom trotinetu u ponedeljak, a paparaci nisu propustili da zabeleže ovaj redak trenutak. Otac i ćerka nisu imali kacige na glavi, ali nosili su zaštitne maske.

Desetogodišnja Kleo tako je pokazala izraslu kosu obojenu u neonsko ružičastu boju nakon što je obrijala glavu prošle godine.

dejvid svimer sa cerkom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Kako je tada objasnila njena majka, engleska umetnica i fotografkinja, "današnja deca prkose standardima na način koji mi odrasli nismo činili u detinjstvu" i istaknula da joj to daje nadu.

David i Zoi bili su u braku između 2010. i 2017. godine.

dejvid svimer
Shutterstock 

Američki glumac nedavno je priznao da je između njega i Dženifer Aniston, koja je u Prijateljima igrala njegovu devojku Rejčl, tokom snimanja bilo iskrica, ali da nikada nisu istovremeno bili bez partnera pa nisu želeli da uništie veze u kojima su bili. Koliko se Dejvid promenio u međuvremeniu pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Dejvid Švimer