Bigi, čije je pravo ime Princ Majkl Džekson II, sin pokojnog kralja popa Majkla Džeksona, retko se pojavljuje u javnosti i još od smrti oca 2009. godine ne želi da bude deo javnosti.

Ovoga puta, Bigi je odlučio da napravi izuzetak i da intervju na zabavi njegovog brata Majkla Džozefa Princa.

Tom prilikom održana je proslava za Noć veštica u njihovoj kući u Kaliforniji sa ciljem da se prikupe sredstva za Fondaciju "The Heal Los Angeles".

majkl dzekson
Profimedia 

- Ima mnogo istorije u ovoj kući i studiju. To je sve što je on želeo. To je sve što svako od nas želi da uradi - da napravi stvari u kojima ljudi mogu da uživaju i koje će im doneti neki benefit - rekao je sin Majkla Džeksona.

Bigi je imao samo 7 godina kada je Majkl Džekson preminuo. Odgajila ga je baka Ketrin, kao i njegovog brata i sestru. Trenutno živi u kući u ekskluzivnom kvartu u Kalabasasu u Kaliforniji, koju je kupio prošle godine, dok mu je prvi komšija Džon Travolta.

Bigi je svojim izgledom iznenadio mnoge. Danas ima 19 godina a svojim crtama lica neverovatno liči na oca. Trenira borilačke veštine i bavi se igranjem video igrica.

On je još 2012. godine u dokumentarcu "Jacksonology: Our Story" izjavio da ne planira da krene očevim muzičkim stopama.

Majkl je nespretno držao dete, i u jednom momentu ga čak prebacio preko ograde balkona, da su se mnogi uplašili kao će mu beba ispasti iz ruku.
Youtube Majkl je nespretno držao dete, i u jednom momentu ga čak prebacio preko ograde balkona, da su se mnogi uplašili kao će mu beba ispasti iz ruku.

- Ponekad bih išao u tatinu sobu dok se on spremao za neki nastup i gledao ga. Bio je dobar, veoma dobar plesač. Ja ne umem da igram, a ni da pevam. Nisam taj tip koji zna da peva i igra.

Kad porastem želim da budem reditelj jer je zabavno, a i sada snimam kratke filmove kada sam kod kuće sa rođacima i prijateljima. Tata je rekao da je dobro da pratim ono što želim da radim - rekao je on svojevremeno.

majkl dzekson
GMB / Ferrari / Profimedia 

Podsetimo, Bigi, njegov brat i sestra su u detinjstvu najčešće viđani sa maskom na licu, jer je Majkl želeo da njihov identitet ostane tajan kako bi imali normalno detinjstvo.

Bigija je rodila surogat majka nepoznata javnosti. Dobio je nadimak Blanket, a 2017. godine priznao je da godinama prolazio kroz vršnjačko nasilje zbog toga.

Podsetimo, Majkl je Bigija pokazao javnosti kada ga je podigao visoko iznad ograde terase jednog hotela u Berlinu. Zanimljivo je i da je upravo on dete koje likom najviše podseća na Džeksona, bar pre plastičnih operacija.

Deca Majkla Džeksona, imaju sve. Za jedna hit dobili su više od 75 miliona dolara na ime autorskih prava. Stariji sin, Majkl Džozef Džkson Junior je navikao na popularnost, rado izlazi a osnovao je i računarsku kompaniju čiji naziv se prevodi kao "Kraljev sin".

Deca Makla Džeksona u javnost iznose samo lepa sećanja na oca, mada mediji jedva čekaju da njihove probleme pripišu traumama iz detinjstva.