Ćerka kralja popa, Paris Džekson je sa još nekoliko drugarica, skinula gola pod punim mesecom kako bi izrazile zahvalnost uoči Noći veštica. Svoj ritual su prikazale i javnosti na Instagramu objavama obnaženih fotografija.

Prema rečima Parisine prijateljice Lavender, nedavno su osnovali grupu i okupljaju se kako bi obeležile svaki početak nove lunarne faze.

"Hvala vam sestre što ste mi dozvolile da vodim svoj prvi ritual punog meseca", napisala je Lavender na svom Instagramu.

Instagram Paris Džekson gola sa drugaricama

"Neverovatno je imati ovaj slatki i poseban veštičiji kult. Grupa tako duhovno svesnih, neverovatnih žena. Hvala vam na strpljenju zbog mog petljanja." A Lavanda je u komentaru pojasnila da ritual nije ništa mračno. Umesto toga, oni su se jednostavno „zahvaljivali mesecu“.

Kako je i sama priznala, Paris je u ovom kultu pronašla mir nakon pokušaja samoubistva.

Paris je ranije rekla da više ceni život i ovu zemlju nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo. O pokušajima samoubistva razgovarala je sa Vilom Smitom u emisiji "Red Table Talk", rekavši da je zahvalna što je još živa.

"Mogu reći ,nekoliko godina kasnije, da sam zaista zahvalna što nisam to uradila. Stvari su postale bolje", objasnila je Paris.

paris dzekson
Instagram 

Podsetimo, ovo nije prvo njeno skidanje koje je javnost mogla da vidi.

Paris Džekson se obnažila i za potrebe filma"The Space Between"i svojim izgledom oduševila publiku, a ne krije i da voli da nosi providne stvari kao što je to bio slučaj na događaju povodom 100 godina magazina Vogue.