Manekenka Ana Ermakova privlači sve veću pažnju svojim izgledom, kako zbog činjenice da neodoljivo liči na svog slavnog oca bivšeg tenisera Borisa Bekera, ali i zbog toga što je izrasla u veoma zgodnu devojku.

Tako su je paparaci nedavno uslikali na jugu Francuske dok je u društvu svog dečka uživala na plaži, privlačeći pažnju svih prisutnih, ali i fotografa koji je prate u stopu. Par je praktično nerazdvojan još od februara 2019, kada je njihova ljubav i otkrivena.

Ova 21-godišnjakinja, vrlo karakterističnog izgleda, sve je poznatija u vodama modelinga, no ona je javnosti još interesantnija zbog toga čija je ćerka i kakve su okolnosti pratile njeno rođenje, a kasnije i odrastanje.

ana ermakova
FJMG / Spread Pictures / Profimedia 

Boris Beker, Anu je dobio tokom kratke afere s manekenkom Anđelom Ermakovom, s kojom je navodno proveo samo jednu noć, i to 1999. godine kada su se upoznali u londonskom restoranu Nobu. Šuškalo se da se njihov fatalni susret odigrao na stepenicama.

Bila je to afera koja je uništila njegov brak s nemačkom lepoticom Barbarom Feltus, s kojom ima danas 27-godišnjeg sina Nou i 21-godišnjeg Eliasa.

Zajedničko starateljstvo nad Anom dobio je 2007. godine, i to nakon teške sudske bitke, ali danas je njihov odnos ipak nešto bolji. U svojoj autobiografiji "Boris Becker's Wimbledon" priznao je koliko mu je žao zbog situacije koja mu je uništila brak, ali i što je otežao Anin život.

"To me je stavilo na prve umesto na poslednje strane novina i uništilo je moj brak s Barbarom iako bi on verovatno svakako bio okončan. Ali dobio sam ćerku, predivnu mladu ženu koju volim otkako je rođena.

Stidim se zbog načina na koji se sve desilo i što sam rasturio porodicu. Anina majka i ja smo postali roditelji, a da nismo bili ništa jedno drugom pre toga", napisao je Beker u svojim memoarima.

Instagram Kako danas izgleda ćerka Borisa Bekera

"Ne znam da li je toalet bolje mesto, ali mi smo to uradili na stepenicama. Mediji su preneli kako smo smo imali odnos na stočiću u toaletu, ali tamo stola nije bilo. To nije bila afera, to je bio odnos od pet minuta", otkrio je bivši trener drugog tenisera sveta.

Na koncu čitave drame - teniser je priznao Anu, i trudio se da bude dobar otac, a istakao je da je uspeo da normalizuje odnos, pa su često u kontaktu.

Ova neobična 21-godišnjakinja riđe, kovrdžave kose i punih usana zanimljiva je dizajnerima i popularnim brendovima, pa je često angažuju, a predviđa joj se veliki uspeh u modeling vodama.

ana ermakova
Instagram