Zgodni turski glumac Džan Jaman posetio je Srbiju i neko vreme boravi u Beogradu, ali ni sam nije mogo da pretpostavi koliku će pometnju da napravi među ovdašnjim obožavateljkama.

Kada su ga spazili u Knez Mihajlovoj ulici usledila je prava histerija, gde su ga uhodile u želji da ga upoznaju i fotografišu se sa njim.

Ovaj lepotan popularan je u celom svetu i ima milione obožavateljki. Pored serije "Sanjalica" koja je veoma popularna u Srbiji i regionu, Jaman je postao i zaštitno lice jednog modnog brenda, zbog čega je ovih dana bio u Beogradu.

Ipak, na razočarenje mnogih dama on je već neko vreme zauzet. Pre samo mesec dana, paparaci su ga fotografisali kako zajedno sa svojom devojkom, sportskom novinarkom Diletom Leotom bezbrižno plovi na jahti uz tursku obalu, pored Bodruma.

dzan jaman i dielta leota
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je jedna od najljepših sportskih novinarki na svetu, žena zbog koje fudbal gledaju i oni koji nisu baš ludi za tim sportom, a on je jedan od najlepših turskih glumaca sa sve uspešnijom međunarodnom karijerom.

U Turskoj su zajedno bili oko mesec dana duže vreme, odmarali se, družili su se s Džamanovom porodicom, a tamo su s prijateljima pratili i finale Euro kupa i proslavili pobedu Italije nad Engleskom.

Turski mediji, posebno oni tabloidni i inače opsednuti Džan Jamanom, jedva su dočekali da pišu opširnije o zavodniku.

Jaman ima kosovske i makedonske korene, završio je pravni fakultet s najvišim ocenama i radio kao advokat za poresko pravo u Turskoj.

Ali, dojadila su mu izgleda bila odela i pravna dokumenta, stoga se okrenuo ostvarenju glumačkog sna iz detinjstva i od 2014. ne prestaje da radi.

dzan jaman
screenshoot/instagram 

Tema je još privlačnija jer je u priči i prezgodna i ekstremno popularna novinarka, takođe pravnica po struci, koju su povezivali s brojnim moćnim i slavnim muškarcima, čak i s fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem.

Lepa Leota i mišićavi Džan upoznali su se kada su oboje snimali reklame za aplikaciju „BuddyFitt“ prošle godine za vreme lokdauna. On je njoj kako kažu, poslao poruku, pa su se prvom prilikom našli u Rimu.

Isprva su negirali da među njima ima nešto više od prijateljstva. Leota je preko svojih PR-ova objavila da nisu u vezi.

Ipak, u februaru ove godine Džaman, koji ima 7,9 miliona pratioca na Instagramu, počeo je da objavljuje zajedničke fotografije na svom profilu.

Među jačim tračevima je i onaj kako je Džamanova majka, Guldem Džaman naredila sinu da ostavi atraktivnu Italijanku, jer, navodno, nije želela da dođe u Tursku.

Instagram Dileta Leota i turski glumac Kan Jaman

I o venčanju para pisalo se svašta – turski mediji još su u februaru sve opisali s puno mašte i detalja – kako par planira da se venča na Siciliji već u avgustu ove godine, da će venčanje koštati 600.000 eura, a pozivnice će dobiti 300 zvanica.

Leota je u razgovorima za neke Italijanske medije potvrdila da ona i Džaman nameravaju da se venčaju, ali o datumu i planovima za venčanje nije želela još da govori.