Popularni turski glumac Džan Jaman, na iznenađenje mnogih, došao je u Srbiju i trenutno boravi u Beogradu, što je oduševilo mnoge ljubitelje turskih serija.

On glumi u seriji "Sanjalice" koja je veoma popularna u našoj zemlji, a inače je popularan u celom svetu i ima milione obožavateljki.

Nakon što je završio svoju šetnju po Knez Mihajlovoj ulici, a zatim i obišao radnju jednog brenda sa kojim sarađuje i čije je zaštitno lice, Džan Jaman se opustio na dobro poznati balkanski način.

Naime, Džan je objavio fotografiju na kojoj je sa prijateljem iz Beograda, sa kojim je uživao u jednom beogradskom restoranu. Na fotografiji se vidi da Džan uz piće i narodnu muziku, dok mu gitarista i harmonikaš sviraju, narodski rečeno, "na uvce".

screenshoot/instagram Turski glumac Džan Jaman u Beogradu

Zahvaljujući seriji "Sanjalica" koja ga je izjalovila do zvezda, skinuo je Buraka Ozdživita (Bali Beg) sa trona i već duže vreme važi za najplaćenijeg i najpopularnijeg glumac u Turskoj.

Njegov profil na Instagramu prati 8,6 miliona ljudi, a širom sveta broji milione obožavateljki na čiju žalost on ima devojku. Naime, Džan je od decembra 2020. godine u vezi sa jednom od najzgodnijih novinarki na svetu Diletom Leotom. Iako dugo mnogi nisu verovali u njihovu vezu i smatrali su da joj je on samo paravan za aferu sa Zlatanom Ibrahimovićem, on i dan danas uživaju u ljubavi.

Instagram Dileta Leota i turski glumac Kan Jaman

Našoj javnosti je posebno interesantna činjenica da Džan vuče korene sa Kosova.

"Često misle da sam iz Albanije, ali istina je da je moj deda rođen u Prištini gde je i živeo, oba roditelja su iz Istanbula, odakle sam i ja", rekao je Jaman u jednom intervjuu.