Popularni turski glumac Džan Jaman trenutno boravi u našoj prestonici, što je oduševilo mnoge njegove obožavateljke iz Srbije.

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju gde se jasno vidi da se nalazi u Beogradu.

On glumi u seriji "Sanjalice" koja je veoma popularna u našoj zemlji, a inače je popularan u celom svetu i ima milione obožavateljki. Snimak šetnje Knez Mihailovom ulicom objavio je na svom zvaničnom Instagram profilu.

Rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu, kao jedino dete u porodici. Bavi se glumom, modelingom i pravom, a poseduje i svoju advokatsku kancelariju.

Džan je od decembra 2020. godine u vezi sa jednom od najzgodnijih novinarki na svetu Diletom Leotom. Ljubav su priznali u februaru 2021. godine fotografijom na Instagramu, iako se neko vreme šuškalo da među njima ima iskri.

"Džan i Dileta zajedno od prošlog decembra i i.jako su zaljubljen On je napravio prvi korak i kontaktirao Diletu putem Instagrama", rekao je tada nepoznati izvor.

Mnogi nisu verovali u njihovu vezu i smatrali su da joj je on samo paravan za aferu sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Instagram Dileta Leota i turski glumac Kan Jaman

Džan je veliku popularnost stekao glumeći u turskim serijama koje se prikazuju širom sveta. Završio je italijansku gimnaziju, gde je bio najbolji u klasi, stoga tečno govori i italijanski jezik.

Kao student razmene, preselio se u SAD na neko vreme, ali se potom vratio u rodnu Tursku i krenuo na Pravni fakultet, na kojem je diplomirao 2012. godine.

dzan jaman u beogradu
Instagram 

Krasio je brojne naslovnice, a nekoliko puta bio je proglašen za muškarca godine. Angažovan je u brojnim reklamnim kampanjama, a gde god se pojavi fanovi ga opsedaju.