MIRKA VASILJEVIĆ 2 MESECA PRED POROĐAJ O PRINOVI: Otkrila koliko joj Vujadin pomaže i ko sve učestvuje u odabiru imena

Glumica Mirka Vasiljević četvrti put je u drugom stanju, a sada je u otkrila detalje o trudnoći, kao i koje ime će dati bebi.

Mirka Vasiljević progovorila o 5. trudnoći
Kurir/Marina Lopičić 

Mirka Vasiljević sa svojim izabranikom Vujadinom Savićem očekuje četvrto dete, a nedavno je otkrila i kada planiraju svadbu.

Trudnoću je u početku vešto krila, a par već ima troje dece prvi je sin Andrej, dobili su ga 2001. godine, naredne je na svet došla ćerka Adrijana, a potom i mezimac Mihajlo.

Ona je sada govorila o trudnoći, kako provodi dane i koliko brzo će se vratiti poslovnim obavezama nakon porođaja.

Da li ćete ubrzo posle porođaja početi da radite?

- Kada se sve završi oko porođaja i ako sve protekne kako treba sa bebom i sa mnom i dobijem zeleno svetlo od doktora ja neću sedeti skrštenih ruku. Tako je bilo i sa predhodnim trudnoćama. Ide mi na ruku jer se porađam krajem septembra, početkom oktobra kada počinje pozorišna sezona, da se već u novembru vratim daskama koje život znači.

Moja ekipa i ja imamo četiri predstave koje ćemo vratiti na repertoar. To mi je prvi korak. Što se tiče samih snimanja čekam pozive reditelja. Ako bude poziva i ako se ja budem u tome pronalazila vrlo rado ću prihvatiti uloge. Iskombinovaću ih sa privatnim obavezama- rekla je Mirka za Blic.

mirka vasiljevic o trudnoci
Kurir/ Damir Dervišagić 

Osim supruga i porodice, reklo bi se da su i kolege na snimanju bile pažljive prema vama?

- Da. Moram da ispričam jednu anegdotu. Nedavno sam radila jednu reklamu i kolege su bile toliko pažljive prema meni da ne mogu opisati rečima. Posle svake scene su mi donosili stolicu, pitali da li sam žedna, gladna...

Govorila sam im: "Nisam bolesna, sve je uredu". Baš su bili srdačni. Znala sam da se našalim: "Ako ste svi ovako pažljivo prema meni, ja ću da nastavim da svake godine budem trudna". A što se tiče serije ja nisam potencirala dok se nije videlo.

Kada je stomak bio primetan i kada sam morala da se krijem iza stolova, stolica, da lik može nematano da se odvija u seriji, onda su se glumci osvestili da sam trudna, jer moje ponašanje nije bilo drugačije od uobičajnog.

Trudnoća je prirodno stanje. Ako je sve normalno, onda ne treba preterano davati na značaju da nešto ne možete. Dobijala sam komentare: “Da li mogu, da li je sve ok?". No, ljudi su navikli da ja mogu sve.

KURIR/Dragana Udovičić, Kurir/ Damir Dervišagić Mirka Vasiljević je za kratko vreme vratila devojačku liniju

Šuška se da čekate ćerku?

- Na svim pregledima beba se okreće, stavlja ruke, pa tako moramo da smislimo ime za oba pola.

Koliko Vujadin ima vremena da vam pomogne?

- U principu dolazak bebe nam nije stran. Dosta stvari smo zabravili, ali kada beba dođe mi ćemo se osvestiti. Koliko god da imamo iskustva svaka beba ima svoje specifičnosti. Nemamo razloga ni za strah, paniku. Puno nas je. Dosta ruku. Sada svi mogu da pomognu, nahrane, presvuku. Samo nam treba rutina.

mirka vasiljevic i vujadnin savic
ATA Images/Antonio Ahel 

DECA DAJU BEBI IME SA JUTJUBA

Da li ste Vujadin i vi odabrali ime za dete?

- Za sada će nas petoro odlučivati o tome. Deca su već velika, imaju svest da dobijamo novog člana porodice, pa i oni imaju pravo glasa. Oni na dnevnom nivou daju predloge. To su imena koja čuju na TVu, jutjubu. Naravno saslušamo i te predloge, ali Vujadin i ja ćemo prelomiti.

Međutim i oni su ozbiljno glasačko telo kada je davanje imena u pitanju. Inače, Vujadin i ja smo se malo ulenjili. Govorili smo: ima vremena do prođaja. Prvo je bio Vujadinov klub, pa selidba u novu kuću, pa moja serija, pa letnji rasput i onda smo pre neki dan nas dvoje pričali da moramo da se ozbiljimo.

mirka vasilejvic i vujadin savic
Instagram 

Treba uzeti krevetac, kolica, garderobicu, pa ismisliti ime. A mi nismo napravili ni najuži izbor. Predlozi vise u vazduhu. Ja sam pre neki dan išla da pitam za neka kolica i rekla da želim da budu na dugme, jer će jedna ruka samo biti slobodna, a druga rezervisana za kese ili decu.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1