Turski glumac Džan Jaman trenutno boravi u našoj prestonici, a svojim dolaskom privukao je veliku pažnju. 

Džan je inače jedan od najpopularnijih turskih glumaca, važi za janpoželjnijeg neženju, žene ga obožavaju, a slavu je stekao glumeći u turskim serijama koje se prikazuju širom sveta. Završio je italijansku gimnaziju, gde je bio najbolji u klasi, stoga tečno govori i italijanski jezik.

Kao student razmene, preselio se u SAD na neko vreme, ali se potom vratio u rodnu Tursku i krenuo na Pravni fakultet, na kojem je diplomirao 2012. godine.

Krasio je brojne naslovnice, a nekoliko puta bio je proglašen za muškarca godine. Angažovan je u brojnim reklamnim kampanjama, a gde god se pojavi fanovi ga opsedaju. Lepi glumac je trenutno u vezi sa atraktivnom italijanskom voditeljkom Diletom Leotom. Ljubav su priznali u februaru 2021. godine fotografijom na Instagramu, iako se neko vreme šuškalo da među njima ima iskri.

Pored njega, još nekoliko turskih glumaca osvojilo je dame širom sveta, ulogama u serijama serijama „Ljubavna oluja“, „Melek“ i „U plamenu“...

Tako je Alperen Duimaz, manekenk i glumac pobrao simpatije ulogama u popularnim serijama, Pored toga, snimao je razne reklame i bio zaštitno lice jedne banke.

Caner Cindoruk, turski pozorišni i televizijski glumac je miljenik žena. Nedavno se našao u neobičnoj situaciji, o čemu su pisali  turski mediji. Jedna devojka objavila je prepisku sa njim, i optužila ga da se ponaša izdajnički baš kao njegov lik iz serije Sadakatsiz. Caner je tokom dopisivanja sa njom, postavio nekoliko ispostavilo se uobičajnih pitanja. 

Pitao je devojku čime se bavi i da li želi da se upoznaju. Nakon što nije odgovorila na njegova pitanja, Cindoruk je još jednom postavio ista pitanja, i to je bio kraj prepiske.

Ono što je ovde neobično su optužbe mlade dame. Glumac nije oženjen, nema ni devojku, pa je ostalo nepoznato zbog čega ga je ta devojka optužila za sramno i izdajničko ponašanje. Mnogi se pitaju, šta je sporno u tome da slobodan muškarac flertuje na društvenim mrežama

Mustafa Mert Koc, još jedan turski zavodnik zobg kog mnoge dame nisu propuštale ni jednu epizodu serije "Melek". Šarmantni glumac često deli fotografije putem društvenih mreža, a ženska srca slama sa slikaa sa psima s kojim je opsednut

Ulvi Kahiaoglu, mladi, ali talentovani glumac u turskoj seriji "Melek" glumio lik Kerema, mladog perspektivno fudbalera koji zbog loše porodične situacije te inata prema ocu propušta profesionalnu fudbalskuu karijeru. Svojim šarmom stekao je veliki broj fanova, posebno među ženskim delom publike.