Bivša manekenka Nina Morić (45) trenutno odmara rodnoj u Hrvatskoj, a na Instagramu se pohvalila slikama sa letovanja na kojima su u prvom planu njena vitka figura i tetovaže koje krase njeno telo.

"Kada se vratim imam veliku nostalgiju", napisala je Nina u opisu fotografije koju je podelila sa pratiocima, koji su je obasuli komplimentima.

"Prelepa", "Kakva mačka", "Zgodnica", "Savršena", samo su neki od komentara na račun Ninih slika, te nema sumnje da su pratioci oduševljeni njenim izgledom, iako donedavno nije bilo tako.

Naime, Nina je jedno vreme bila predmet podsmevanja na društvenim mrežama. Zbog estetskih operacija kojima je uništila svoju prirodnu lepotu, poredili su je sa Majklom Džeksonom i "Mrtvom mladom", likom iz animiranog filma.

Instagram Nina Morić

Zagrepčanka ne krije da je telo i lice podvrgla estetskoj operacijama. Pre par godina u intervjuu za italijanski magazin, pričala je šta ju je navelo da promeni svoj lični opis.

- Moj bivši muž nabio mi je brojne komplekse zbog fizičkog izgleda, zato sam se toliko puta podvrgla operacijama, rekla je tada Nina Morić.

Pored operacija, Nina je tokom poslednjih nekoliko godina razvila ljubav i prema tetovažama, te je tako njeno telo danas ukrašeno brojnim slikama.

nina moric nekad
Shutterstock 

Nina je 1996. godine učestvovala na takmičenju Elite Look of the Year i osvojila drugo mesto, a nakon toga je počela da radi za prestižne modne kuće u Milanu.

1998. godine, na istom takmičenju je osvojila prvo mesto, a ubrzo nakon toga, tačnije sa 18 godina je počela da "radi" na svom izgledu.

nina moric sa bivsim muzem
Grifoni/ Guindani Stefano / SGP / Profimedia 

Kako je počela da gradi karijeru modela, tako je krenula s intervencijama. Najpre je ugradila silikone u usta, grudi, a operisala je nos i jagodice.

Mnogi smatraju da joj operacije nisu bile potrebne jer je pre njih bila prelepa, o čemu svedoče fotografije koje su nastale na samom početku njene karijere.