Na iznenađenje mnogih, popularni turski glumac Džan Jaman posetio je Srbiju i uspeo da privuče neverovatnu pažnju mnogih, pretežno, ljubiteljki turskih serija.

Glumca su mnogi sa ovih prostora gledali u seriji "Sanjalice" koja je veoma popularna u našoj zemlji, a inače je njeg lik i delo veoma prepoznatljivo u celom svetu, a može se pohvaliti i milionima obožavateljki.

Džan Jaman je posetio srpsku prestonicu iz razloga što je zaštitino lice jednog modnog brenda. Nakon što je prvog dana u Beogradu obišao radnju brenda sa kojim sarađuje i čije je zaštitno lice, Džan Jaman se opustio na dobro poznati balkanski način.

Naime, on je uživao u kafani u beogradskom naselju Zemun sa svojim prijateljima uz narodnu muziku, piće i hranu.

turski glumac u kafani
screenshoot/instagram 

Tokom jučerašnje posete radnji u Knez Mihajlovoj ulici, glumac je ponovno uspeo da napravi pometnju u centru Beograda gde su stotine devojaka došle samo da ga vide, a najsrećnije i da se fotografišu sa njim.

Koliko je pažnje izazvao govore snimci koji jasno prikazuju da glavnom ulicom nije moglo da se prođe od uzbuđenih obožavateljki koje su vrištale u želji samo da vide svog idola.

Ipak, Tviter zajednica nije ostala nema na ovakve snimke. Pretežno je bilo onih koji su osuđivali poteze ljubiteljki turskih serija, pa tako i popularnog glumca.

I oni koji ga nisu od ranije poznavali, nisu bili preterano oduševljeni naročito nakon što su ga uporedili sa omiljenim muževnim glumcem žena širom sveta.

Da pažnja srpskih mladih obožavateljki itekako prija turskom glumcu govori i video snimak koji je Džan okačio na društvenoj mreži Instagram i kojim se zahvalio svim ljudima koji su došli da ga vide, zagrle i fotografišu se sa njim.