Naša poznata pevačica Emina Jahović godinama živi na relaciji Istanbul-Beograd, iako je više u Turskoj kako zbog dece, tako i zbog poslovnih obaveza. 

Pored pevanja, ima i više nego uspešan brend kozmetike, a mnogi su zaboravili i da je Emina svojevremeno zaigrala u turskoj seriji "Polje lala".

Prva sezona serije emitovala se i u Srbiji, a pevačica je svojevremeno ispričala da su Turci negodovali što je glavna uloga pripala upravo njoj, a ne nekoj tamnošnjoj glumici. Takođe, na meti kritika se našla i jer joj je u seriji glas bio sinhronizovan.

emina jahovic svojevremeno je glumila u turskoj seriji i upoznala brojne zvezde
ATA Images/Antonio Ahel 

- Ni posle tri godine učenja, turski jezik ne govorim savršeno. Na snimanju, naravno, izgovaram svoj tekst, ali kasnije u studiju profesionalna glumica preko mog glasa iznova snima sve moje rečenice, a gledaoci umesto mog čuju njen glas. Možda ne znate, ali i Berguzar Korel, koja glumi Šeherezadu, ima sinhronizovan glas, iako je Turkinja - rekla je Emina u jednom intervjuu.

Međutim, i dan-danas Emina kaže da joj je ovo bilo jedno od najlepših iskustava, a među brojnim zvezdama koje je upoznala i s kojima se sprijateljila proteklih godina je i Merjem Uzerli, odnosno "Hurem", kako ju je domaća publika zavolela kroz seriju "Sulejman Veličanstveni".

Njihova zajednička prijateljica podelila je na Instagramu fotografiju na kojoj su se Emina i Merjem nasmejane u jednom restoranu, a medijima je posebno zapalo za oko da su obe poznate lepotice u prirodnom izdanju.

Emina, inače, već godinama živi u stanu na Bosforu, a nakon decenije sreće s turskom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom, sa kojim je sada na sudu, nastavila je život u Istanbulu s njihovim sinovima Jamanom i Javuzom.

Više Emininih fotografija možete pogledati u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, ATA Images/Antonio Ahel Emina Jahović stil