Koliko je njen ljubavni život turbulentan, govori činjenica da se zbog tri propala braka odala porocima. Za Fredija Mura udala se 1981. godine, a proveli su četiri godine zajedno. Odlučila je da zadrži prezime, ali tada je počela i sa redovnom konzumacijom kokaina.

Na insistiranje producenta "Vatre svetog Elma" Krega Baumgartena, krenula je prvi put na rehabilitaciju.

- Za mene lično, to je film koji mi je promenio život. Da nisam otišla u centar za odvikavanje da bih ga snimila, sumnjam da bih danas bila živa - rekla je glumica.

demi mur
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Krugovi u koje je ušla zahvaljujući poznanstvima iz poslovnog sveta, doneli su joj dodir sa Brusom Vilisom, tada već izgrađenim glumcem, a nedugo potom i brak.

Zajedno su proveli trinaest godina i dobili tri ćerke.

Međutim, uspeh na poslovnom planu pratio je bolni period u ličnom životu. Majka joj se razbolela od raka i odmah nakon njene smrti, Brus Vilis i ona rešili su da se razvedu.

- Ono što ću vam reći možda zvuči smešno, ali ja sam veoma ponosna na naš razvod. Mislim da se Brus isprva plašio da ću nam zagorčati rastanak, da ću reagovati besno ili izneti neka druga loša osećanja koja sam pokupila u našem braku.

demi mur
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ipak, ni on ni ja nismo ništa slično uradili. Nisam imala ni najmanju nameru da ponovim destruktivan obrazac svojih roditelja koji su mene i mog brata koristili kao svoje pione - pisala je Demi.

Ipak, kada je usledilo upoznavanje sa Eštonom Kučerom, Demi se život okrenuo naopako. Zbog odnosa sa njim bila je više prisutna u javnosti, nego zbog svih uloga koje je ostvarila.

U javnost je procurela vest da je Ešton vara, a često ju je nagovarao i na seks u troje. Ona je pristala jer je želela da mu pokaže da je "kul supruga".

demi mur i eston kucer
Shutterstock 

Demi je u šestom mesecu trudnoće izgubila bebu koju je čekala sa Kučerom. Ipak, nije odustajala od toga da ponovo postane majka i upustila se u šest ili sedam ciklusa vantelesne oplodnje, koji su joj teško pali.

- Počela sam da zloupotrebljavam lekove za migrenu - ništa preterano, ali pokušavala sam da smrvim nešto u sebi, da iskopam bol napolje - pisala je Demi.

Tada joj se dogodilo predoziranje, zbog kog je započela svoju priču jer je odlučila da nešto mora da promeni. Tada je izgubila i oslonac u bivšem suprugu Brusu Vilisu, koji je ranijih godina sve vreme bio uz nju.

Ipak, nakon turbulentnih ljubavi, čini se da je Demi Mur pronašla sreću i to kod Beograđanke Maše Mandžuke, a mediji su pisali da su njih dve u emotivnoj vezi.

One se navodno viđaju već devet godina u tajnosti, a najnovija čestitka koju je Maša uputila Demi za rođendan, deluje kao da više ne mogu da se kriju.

- Srećan ti rođendan, prelepi anđele! Zahvalna sam na tih devet godina koliko si u mom životu - napisala je tada Maša.

Ranije je takođe objavila jednu njihovu zajedničku fotografiju i u opisu napisala: "Obožavam te i ponosna sam što sam u tvom životu".

Izvori bliski holivudskoj glumici navode da je upravo Maša ta koja je unela mir u Demin život te da joj je pomogla da povrati samopouzdanje.

Maša Mandžuka je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku, gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šou programu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land".

Ni Demi ni Maša nikada nisu ni potvrdile niti demantovale navode da su u vezi.

Kako Demi i Maša provode vreme pogledajte u galeriji u nastavku:

Profimedia Demi Mur i Maša Mandžuka