Pratioci su, kada je u pitanju ćerka nekadašnjeg "kralja popa" Majkla Džeksona uglavnom spremni na sve i svašta.

Od golih selfija, do krajnje bizarnih objava... nema šta Paris do sada nije kačila.

Međutim, sada je otišla korak dalje i bukvalno zgrozila sve fotografijom na kojoj ljubi sopstveni leš.

U prvi mah, mnogi su morali dobro da se zagledaju da bi shvatili o čemu je reč jer je fotka izgledala veoma realistično.

paris dzekson
pritnscreen/instagram 

Sve je, srećom, brzo pojasnila sledećim snimkom na kom jedan od momaka nosi preko ulice taj isti "leš" dok se prolaznici zabrinuto okreću. Ipak, u pitanju je lutka koja je korišćena na ovogodišnjem snimanju nove sezone "Američke horor priče".

paris dzekson
pritnscreen/instagram 

Njen leš je u ovom slučaju bio samo rekvizit, a kako su neki svedoci sa snimanja izjavili, Paris je na sve moguće načine želela da zadrži spornu lutku, iako joj to ipak na kraju nisu dozvolili.

Inače, u seriji igra zlobnu devojku po imenu Maja koja maltretira i zlostalvlja sve.Ipak, Džeksonova je svojevremeno izjavila da je bila zaista preplašena kada je pročitala scenario.

paris dzekson
printscreen/youtube 

"Kada sam pročitala scenario bila sam šokirana koliko neko može biti okrutan i osvetoljubiv kao što je moj lik", a poto dodala da se konstantno izvinjavala kolegama na setu kojima je sve to govorila, iako je svesna da je u ptianju samo uloga.

Paris koja lagano ali sigurno gradi svoju glumačku karijeru, aktivna je i na polju muzike, a nedavno je osvanula i na naslovnici Voga.

Mnogi su komentarisali da bi radije gledali ovakvu Paris nego onu koja ljubi leševe - rekvizite, međutim, nekako su veći izgledi, barem za sada, da ćemo videti Džeksonovu ćerku i u jednom i u drugom izdanju barem još neko vreme, ajoš njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Paris Džekson gola sa drugaricama