Poznati pevač Enrike Iglesijas i njegova supruga, bivša teniserka, Ana Kurnjikova ljubomorno čuvaju intimu i privatni život daleko od očiju javnosti, ali s vremena na vreme ipak pokažu svetu deliće svoje svakodnevnice sa troje dece.

Enrike je sada oduševio sve na društvenim mrežama kada je objavio snimak svoje najmlađe ćerke Meri kako pleše uz njegovu pesmu. Snimak je već postao hit na internetu, a vidi se kako se mala Meri osmehuje i poskakuje na krevetu u ritmu očeve pesme.

Neodoljivu devojčicu sa plavom kosicom i velikim plavim očima poznati tata je pitao "ko je to", a ona je ushićeno odgovorila: "Papa, Papa".

Od upoznavanja teniserke Ane Kurnjikove i pop zvezde na snimanju spota za njegovu pesmu "Escape" prošlo je čak 20 godina i od tada važe za jedan od najlepši poznatih parova.

Oni su roditelji blizanaca, dečaka i devojčice Lusi i Nikolasa 2017.godine, a zatim i ćerkice Meri koju je Ana rodila u tajnosti prošle godine.

enrike iglesijas i ana kurnjikova na porodjaju
Instagram 

Još uvek nije poznato da li je par venčan, ali bivša teniserka na Instagramu s ponosom sebe naziva Ana Kurnjikova Iglesias što naslućuje da je svadba, kao i trudnoća pa i porođaj sa trećim detetom, možda bila u tajnosti.

Par retko kad deli stvari iz svog privatnog života, a u intervjuu za australsku emisiju "Today Tonight" 2011. godine, Ana je rekla:

"Želim svoj život da držim što privatnijim, pogotovo jer sam s nekim ko je takođe u središtu pažnje."

ana kurnjikova i enrike iglesijas
- / Backgrid USA / Profimedia