Muzička zvezda Enrike Iglesijas i bivša teniserka Ana Kurnjikova koja je danas napunila 40 godina u vezi su već dve decenije i svoju privatnost čuvaju više od mnogih drugih poznatih parova.

Jedan od poznatih parova koji svoju privatnost i te kako čuva zasigurno su kralj latino popa i lepa Ruskinja. On nikada javno nije govorio o svojoj vezi sa Anom, kao ni ona o njemu.

Probleme svetskim medijima zadaju i time što na svojim društvenim mrežama novosti objavljuju sa priličnim zakašnjenjem, i što skoro nikada ne daju intervjue u vezi sa privatnim životom, a vešto se kriju i od kamera paparaca.

ana kurnjikova
Shutterstock 

I tako sve od 2001. godine, kada su se upoznali na snimanju spota za njegovu pesmu "Escape", iako su ih paparaci snimili zajedno tek godinu dana kasnije. U tom spotu, Ana glumi devojku u koju je on zaljubljen i na kraju postaju par. Nakon što su se upoznalii na snimanju, ubrzo su započeli romansu. Često se, tokom godina, provlačilo pitanje da li su u vezi ili braku, da li su zajedno ili su raskidali i mirili se. Tokom leta 2007. godine, mediji su preneli vest o njihovom raskidu, a sam Iglesijas je rekao da su bili venčani i da su se razveli.

Kasnije je u intervjuima rekao da je to bila samo šala, da su oni i dalje zajedno. Svetski mediji su 2010. godine objavili da se par tajno venčao, ali ni to nikada nije ni potvrđeno ni demantovano. Par se nikada nije oglasio, pa tako delić njihovog života može da se "oseti" samo kroz fotografije koje objave na Instagramu.

Kao što već godinama žive u tajnosti, tako su “niotkuda” postali roditelji. Ana i Enrike Iglesijas dobili su blizance, što je - malo je reći iznenadilo svetsku javnost jer niko nije ni slutio da je Ana trudna. Vest da je u bolnici u Majamiju u decembru 2017. godine rodila sina Nikolasa i kćerku Lusi bila je iznenađenje za sve. Rođenje ćerkice u februaru 2020. godine delimično je pokvario Enrikeov brat Hulio, koji se prilikom gostovanja u jednoj TV emisiji pohvalio da je postao stric, potvrdio da su Ana i Enrike dobili treće dete, ali nije hteo da otkrije ni pol deteta.

ana kurnjikova i enrike iglesijas
Instagram 

Pre nego što se zaljubila u Enrikea Iglesijasa, Ana je imala zapaženu tenisku karijeru. Važila je za "najlepšu teniserku koja nikad nije osvojila nijedan turnir". Večito je bila druga, čak i u izborima za najseksi sportistkinju sveta, gde ju je redovno pobeđivala naša Ana Ivanović. Ipak, sve to nije smetalo Kurnjikovoj da od tenisa zaradi nešto više od tri i po miliona dolara, a od marketinga - 50 miliona. U Americi je postala zaštitno lice brojnih kozmetičkih kuća, i s vremenom više niko nije pitao kako je prošla na turnirima. Imala je buran ljubavni život pre nego što se upoznala sa Enrikeom, a imao ga je i on.

Za njega se vezuju glumica Samanta Tores, američka zvezda Dženifer Lav Hjuit, slavna latino zavodnica Sofija Vergara i argentinski model Jamila Dijaz. Pisalo se i o njegovim vezama sa Kristinom Agilerom, australijskom fudbalerkom Emom Kirni, američkim glumicama Sintijom Kirčner i Šenon Elizabet. Otkad je sa Anom, veran joj je.

ana kurnjikova i enrike iglesijas
Instagram 

"Kao i svaki drugi par, i mi smo imali uspone i padove. Nije bilo uvek sve savršeno. Ali, na neki način i jeste savršeno", rekao je u jednom od retkih intervjua Enrike. Iglesijas, koji je prodao više od 170 miliona albuma širom sveta, i dalje je najprodavaniji muzičar iz Španije ikada.

Sin je čuvenog Hulija Iglesijasa, koji navodno, nikada nije upoznao Anu. Bar ne za javnost. Jedan od razloga zbog kojeg par toliko drži do privatnosti, možda leži u detalju iz Enrikeovog detinjstva.

Naime, kada je imao samo četiri godine, 1979. godine, njegovi roditelji su se razveli i Enrike je sa bratom i sestrom živeo sa majkom. Međutim, samo dve godine kasnije, u decembru 1981. pevačev deda Dr Hulio Iglesias Paha je otet.

Kasnije se saznalo da je u pitanju bila teroristička organizacija ETA, te su Enrike i njegov brat otišli, zbog lične bezbednosti, da žive sa ocem u Majami.

ana kurnjikova
Shutterstock 

Hulio Iglesijas, već izuzetno popularan tada, često je putovao i nastupao, a Enrikea je odgajala dadilja Elvira, kojoj je kasnije posvetio i čitav album. Od nje je i pozajmio novac za prvu demo kasetu jer nije želeo da njegov otac zna da namerava da se bavi muzikom. Demo kaseta sadržala je dve pesme na engleskom i ostatak na španskom.

Kontaktirao je očevog menadžera kada je sve bilo gotovo i koji mu je pomogao da promoviše pesme pod lažnim imenom Enrike Martinez koji je navodno bio pevač iz Gvatemale.

Sudeći po svemu, Enrike i Ana uživaju u životu, daleko od očiju javnosti, a kako lepa teniserka izgleda danas, pogledjate na retkim paparaco fotografijama u nastavku galerije:

Instagram Pogledjate koliko se Ana promenila