Dok su jedni bili zgroženi porodičnim odnosima majke i ćerke, kao i samom njihovom komunikacijom i načinom života, drugi deo, iako manji, je podržavao bizarni odnos majke Džun i njene ćerke Alane.

Iako je dosta godina prošlo od kada su se prikazale javnosti, neke mračne porodične tajne još uvek isplivavaju na površinu.

Tako je otkriveno da je Mama Džun svojim receptima uspela celu porodicu, osim muža, da dovede u stanje morbidne gojaznosti, a njen specijalitet - testenina natopljena gomilom putera ostala je zauvek asocijacija na životni stil ove porodice.

Nakon razvoda, mama Džun rešila je da više ne želi da je javnost pamti kao gojaznu i odlučila se za neverovatnu transformaciju koju je prošla uz pomoć hirurga. Naime, ona je istopila masti i potpuno promenila način života, ali ne u zdravom smeru.

hani bu bu i mama dzun danas
Jackson Lee / Splash / Profimedia 

U potrazi za onim što nikada nije imala prilike da doživi u svom načinu života, odala se porocima. Između ostalog, uhapšena je i za posedovanje teških opijata. I sama emisija koja ih je proslavila, "Povratak Hani Bu Bu” prestala je da se emituje, a razlog ove odluke je pojavljivanje Marka MekDanijela osuđenog za zlostavljanje deteta, u ulozi novog-starog partnera mame Džun.Da priča bude još strašnija, jedna od ćerki poznate tv mame, Ana Kardvel ispričala je da ju je ovaj muškarac zlostavljao kad je imala osam godina.

hani bu bu i mama dzun danas
screenshoot/instagram 

Mala Alana, zvezda serije, danas je tinejdžerka koja živi pod lupom javnosti. Nedavno je dala veliki intervju za "Teen Vogue". Mala Hani Bubu, odrasla na špagetama sa margarinom i "tajnim sokićem" koji joj je majka davala da "živne", a u pitanju je bio, ni manje ni više nego, energetsko piće.

Ana je na pragu 16. rođendana i ima velike planove za budućnost. Iz medija ne namerava da nestaje, iako je svesna da takav život nije povoljan za nju. Ipak, kaže da će svoj privatni život žrtvovati zarad lagodnog života svoje buduće dete.

- Školujem se za medicinsku sestru, čime ću se sugurno baviti jednom kada se sklonim sa scene. Međutim, dok ovako dobro zarađujem na svojoj slavi, koristiću to kako bih obezbedila sigurnost sebi i svojoj budućoj deci- kaže ova tinejdžerka.

hani bu bu danas
screenshoot/instagram 

- Hoću da budem najbolja što mogu, ali želim i da zarađujem novac. Želim i da imam sve petice. Zato se na svakom polju trudim najviše što mogu. Stara Alana nema veze sa novom Alanom- kaže tinejdžerka.

Majka joj se izborila sa problemom alkoholizmom i trenutno su u fazi pokušaja da odnos obnove i vrate na staro. Kako kaže, ne stidi se ni svog porekla, ni svoje porodice, a ni svog tela iako je mnogi ponižavaju zbog svega toga.

- Ništa tu ne razumem. Ne razumem ni kako to ljudi odluče da nekoga vređaju i maltretiraju jer ima par kilograma mesa više na kostima- kaže, dodajući da misli da je zbog svega što je prošla u životu danas bolja osoba.

U galeriji pogledajte kako oni danas izgledaju:

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia, screenshoot/instagram Pogledajte kako Mama Džun i Hani Bu Bu danas izgledaju