Uoči romantične večere u Rimu, glumac Bil Naji poklonio je čuvenoj urednici magazina Vogue, Ani Vintur, ruže. Popularni glumac i najuticajnija žena u svetu mode izgledali su raspoloženo tokom ručka u restoranu Pierluigi.

Dugogodišnji prijatelji su se navodno još više zbližili nakon što se Ana prošle godine razvela od svog muža u oktobru prošle godine, s kojim je bila u braku 16 godina.

Urednica modne Biblije Vogue i njen muž, telekomunikacijski tajkun Šelbi (75) bili su jedan od najmoćnijih američkih parova, ali nakon dve decenije i godinu dana nakon što je njihova ljubavna veza počela, došao joj je kraj prošle godine.

U krugovima poznatih se pričalo da je njihov brak počeo polako da ne liči na "zdrav odnos" još 2013. godine kada se Šelbi Brajan suočio sa optužbama da duguje neverovatnih 1,2 miliona funti državi zbog utaje poreza. Međutim, postoje i druge glasine koje tvrde da se u to vreme možda vratio bivšoj supruzi Ketrin Brajan, nakon što joj je drugi suprug 2015. godine preminuo.

U to vreme, Ana Vintur nije sedela skršetnih ruku, već postala sve viđenija sa svojim prijateljem Bilom na romantičnim večerama, modnim revijama i pozorištima po evropskim i svetskim metropolama, a sreća na njenom licu vidljiva je tokom jučerašnjeg ručka, pogledajte u galeriji:

Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Ana Vintur i Bil Naji

Izgleda je razvod koji je usledio bio neminovan sled događaja, a u isto vreme je i njen bivši zaposlenio objavio kontroverzne memoare. Andre Leon Tejli ju je optužio ju je da koristi ljude i tvrdio je da ga je mrzela jer je za nju bio “prestar, previše gojazan, previše hladan”.