Ukoliko ste odgledali makar jednu epizodu starijih sezona čuvenog kontroverznog šou programa "Toddlers and tiaras", sigurno se sećate punačke šestogodišnje devojčice Alane Tomson, poznatije kao Hani Bu Bu koju je na dečije izbore za Miss terala upravo njena majka Džun.

Ona je kasnije dobila i svoj rijaliti program "Here comes Honey Boo Boo", koji je pratio život njihove, uglavnom disfunkcionalne porodice, katastrofalne odnose između majke i ćerki, potrebu za slavom, ali i namenskim gojenjem devojčice koja je dovedena do veoma opasne kilaže.

Hani bu Bu proslavila se istoimenim šou programom.
CHARLIE LUCIANO / INSTAR Images / Profimedia 

Tako je jedan od omiljenih specijaliteta Mame Džun bila testenina natpopljena gomilom putera. Međutim, ma koliko da je šou bio na meti kritika, donosio im je ogroman novac, a mnogi su govorili da je Mama Džun spremna da proda i ubija izborima rođenu ćerku samo da bi bila poznata.

Jedan od skandala bio je i kada je njena starija ćerka svojoj bebi davala cuclu natopljenu energetskim pićem, međutim, to je bio samo vrh ledenog brega svega što je porodica "servirala" javnosti tokom godina.

A onda, usledio je razvod mame Džun i njena transformacija uz pomoć hirurga kojom je smršala skoro 136 kilograma. Sa novim telom, došao je i nov dečko, opijati, hapšenja... a onda, šou koji im je donosio novac je obustavljen preko noći.

Razlog je bilo to što je nov dečko mame Džun ne samo nasilnik već i osuđeni pedofil, koji je čak napastvovao i jednu od njenih ćerki. Sumnjalo se i da je zlostavljao i Alanu, iako to nije nikad javno priznato.

To je bio kraj za "Here comes Honey Boo Boo", a dok su svi imali neki novac na računu, upravo je glavna zvezda priča ostala kratkih rukava. Doduše, popularnost je pokušala da izgradi na mrežama, a čvrsto je rešena i da za razliku od svoje porodice ipak ima profesiju.

- Školujem se za medicinsku sestru, čime ću se sugurno baviti jednom kada se sklonim sa scene. Međutim, dok ovako dobro zarađujem na svojoj slavi, koristiću to kako bih obezbedila sigurnost sebi i svojoj budućoj deci- rekla je svojevremeno za Teen Vogue danas 16-godišnja Alana.

Mama Džun iskorišćavala je Alanu.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

- Hoću da budem najbolja što mogu, ali želim i da zarađujem novac. Želim i da imam sve petice. Zato se na svakom polju trudim najviše što mogu. Stara Alana nema veze sa novom Alanom - kaže tinejdžerka.

I zaista, danas kada pogledate njen Instagram, čini se da ova mlada devojka živi konačno život kakav zaslužuje. U vezi se sa internet zvezdom Dralinom Karsvelom koji je od nje stariji 4 godine, a uprkos kritikama, par uživa u svojoj ljubavi.

Hani Bu Bu uiživa sa 4 godine starijim dečkom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zaljubljeni golupčići gledaju da provode što više vremena zajedno, a kako je napisala na mrežama, Dralin je čini srećnom.

Hani Bu Bu trpi kritike jer se zabavlja sa starijim od sebe.
Printscreen instagram 

Inače, o njoj je preuzela brigu sestra Pampkin i upravo ju je ona vratila na pravi put i uspela da redukuje neke loše životne navike. Naime, dobro je poznato da je Hani Bu Bu zbog izbora za Miss na koje ju je majka stalno vukla pila čak i energetska pića kada je imala samo 3,4 godine, a te prakse su se pridržavale i godinama kasnije.

Trpela je stravične kritike na račun kilaže, i bila meta online-bulinga, a zlostavljanje je trpela i od same majke.

Alana je, čini se, konačno ostavila sve iza sebe, dok se Mama Džun, lagano ali sigurno vraća na staru kilažu, zbog koje se sada otežano kreće. Ipak, održava koliko-toliko kontakt sa ćerkama, a još fotografija čuvene Hani Bu Bu, pogledajte u galeriji ispod:

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia, screenshoot/instagram Pogledajte kako Mama Džun i Hani Bu Bu danas izgledaju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!