Konačno sjajne vesti u domu Ozbornovih. Keli, ćerka čuvenog rokera Ozija Ozborna u drugom je stanju, a informaciju da je trudna otkrila je na svom Instagramu.

"Znam da sam poslednjih nekoliko meseci bila veoma tiha, pa sam mislila da sa svima vama podelim zašto", započela je nekadašnja zvezda rijalitija "Osbournes" uz selfi na kom pozira sa snimkom sa ultrazvuka.

"Van sebe sam od sreće što mogu da vam otkrijem da ću postati mama. Ne mogu rečima opisati koliko sam srećna. Ushićena sam", dodala je Keli. 

Vesti o prinovi došle su svega tri meseca nakon što je potvrdila da je u vezi sa DJ Sidom Vilsonom. Zapravo, Sid i ona bili su prijatelji skoro 23 godine, da bi na kraju uplovili u vezu.

Nekadašnja sudinica popularnog šou programa "Fashion Police" na E! televiziji nedavno je rekla da je slavni DJ njena srodna duša i istinski prijatelj, te da je upravo zbog njega promenila svoj život na bolje.

Čestitke paru samo su se ređale jedna za drugom, a evidentno je da Keli blista od sreće. 

Podsetimo, ćerka Ozija Ozborna još kao dete došla je pred kamere, a zbog turneja oca većinu detinjstva provela je po hotelima. Neadekvatno ponašanje Ozija Ozborna ostavilo je traga na karakteru i načinu ponašanja buduće zvezde. Ozi je često bio pod dejstvom alkohola i narkotika, a bilo je i situacija kada je bio nasilan prema svojoj ženi.

Svetsku slavu stekla je u rijalitiju "Osbournes", a Keli se isticala svojim upečatljivim izgledom i gadnim temperamentom. Potom je i sama pokušala da započne muzičku karijeru, međutim debi album doživeo je propast. Drugi album "Dream" izazvao je malo uzbuđenja među navijačima i novinarima, a 2004. debitovala je i kao glumica. U tom periodu počinje da preteruje sa alkoholom i narkoticima, da bi konačno 2005. godine završila na rehabilitaciji.

Kada je reč o ljubavnom životu, ni na tom planu nije i imala naročito sreće. Partneri su je često varali, a pevačica i glumica pričala je u javnosti da su je ljubavni promašaji terali u poroke i prejedanje.

Keli se inače gotovo celog života borila sa viškom kilograma, a pratili su je negativni komentari na svakom koraku. Međutim, tokom poslednjih godina ona je svoju liniju poptuno transformisala i izgubila preko 40 kilogama.

Keli Ozborn izgubila je preko 38 kg.
Instagram 

Keli Ozborn se potvrgla operaciji smanjenja želuca 2018. godine, a kaže da je to “najbolja stvar” koju je ikada uradila. Operacija, kojom se uklanja 75 do 80 procenata želuca, rezultirala je drastičnim mršavljenjem i izgubila je 38,5 kilograma.

Iskreno je govorila o operaciji, rekavši da je to daleko od “brzog rešenja” za gojaznost i zahteva promenu načina života.

“Sve što čini je da vas pokrene u pravom smeru”, rekla je Keli jednom prilikom, a kako je izgledala nekad, a kako danas, pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock, Instagram Keli Ozborn nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!